Libnet.ro
UNICEF

15:45

Lucian Romascanu, suspendat din functie dupa derapajul la adresa jurnalistilor Decizia anuntata de Ciolacu

Hotnews Hotnews,
 Lucian Romascanu, suspendat din functie dupa derapajul la adresa jurnalistilor Decizia anuntata de Ciolacu

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a fost suspendat din functie, a anuntat liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu. Romascanu a avut o iesire nervoasa vineri, la inceputul conferintei de presa, nemultumit ca jurnalistii nu au venit, ei fiind afara pentru declaratii la finalul CEX. O sa primeasca o p. in c. toti, a spus Romascanu, nestiind ca microfoanele erau pornite. continuă pe Hotnews

Lucian Romascanu, suspendat din functia de purtator de cuvant al PSD dupa scandalul injuriilor adresate jurnalistilor

Lucian Romascanu a fost suspendat vineri din functia de purtator de cuvant al PSD, a anuntat presedintele social-democratilor. Marcel Ciolacu a precizat ca si angajata biroului de presa al partidului, care era alaturi de Romascanu cand acesta a avut o iesire grobiana la adresa jurnalistilor, a fost suspendata.

Purtatorul de cuvant al PSD a fost suspendat din functie. Lucian Romascanu a folosit un limbaj vulgar!

Lucian Romascanu a fost suspendat din functia de purtator de cuvant al PSD, la fel si angajata biroului de presa al partidului care apare in inregistrarea in care Romascanu foloseste un limbaj licentios.

VIDEO Purtatorul de cuvant al PSD, suparat ca jurnalistii intarzie la declaratii: O sa primeasca o p... in c... toti Se pare ca am avut o scapare de limbaj pe care o regret

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a avut o iesire nervoasa vineri, la inceputul conferintei de presa, nemultumit ca jurnalistii nu au venit, ei fiind afara pentru declaratii la finalul CEX. O sa primeasca o p. in c. toti, a spus Romascanu, nestiind ca microfoanele erau pornite. Lucian Romascanu, suspendat din functie dupa derapajul la adresa jurnalistilor Decizia anuntata de Ciolacu.

UPDATE Lucian Romascanu a fost suspendat din functia de purtator de cuvant al partidului. Senatorul PSD a folosit un limbaj licentios la adresa jurnalistilor

Pe senatorul Lucian Romascanu l-au lasat nervii la finalulsedintei de vineri a Comitetului Executiv National al PSD. Fara sa stie probabil ca microfoanele sunt inca pornite si enervat de.

Lucian Romascanu, prima reactie dupa ce a ramas fara functie: O scapare regretabila

Lucian Romascanu a reactionat dupa ce a fost inlaturat din functia de purtator de cuvant al PSD. Accept fara rezerve decizia, a zis el.

L-au lasat nervii: Senatorul PSD Lucian Romascanu a folosit un limbaj licentios la adresa jurnalistilor

Pe senatorul Lucian Romascanu l-au lasat nervii la finalul sedintei de vineri a Comitetului Executiv National al PSD. Fara sa stie probabil ca microfoanele sunt inca pornite si enervat de faptulca.

PSD va anunta marti, cel mai probabil, data pentru votul motiunii. Lucian Romascanu: Parlamentul este suveran si poate cenzura activitatea Guvernului pentru motive foarte clare (VIDEO)

PSD va anunta marti, cel mai probabil, data in care va fi votatamotiunea de cenzura la adresa cabinetului liberal condus de Ludovic Orban, a precizat senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant.

LUCIAN ROMASCANU: Astazi va fi dat votul de respingere a OUG privind cresterea etapizata a alocatiilor pentru copii

Purtatorul de cuvant al PSD Lucian Romascanu a spus ca astazi va fi dat votul decizional, in plenul Camerei Deputatilor, privind respingerea OUG care prevede cresterea etapizata a alocatiilor pentru copii.

Lucian Romascanu: Guvernul va fi demis indiferent de decizia Curtii Constitutionale. CCR decide pentru viitor

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, este de parere ca actiunea Guvernului PNL de a contesta motiunea de cenzura arata panica, frica pe care o incearca guvernantii in perspectiva pierderii puterii.

Lucian Romascanu: Marti, cel mai probabil, vom anunta data in care se va vota motiunea

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a transmis faptul ca data la care se va vota motiunea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )