Libnet.ro
UNICEF

17:30

Lucian Romascanu: Parlamentarii PSD vor participa la votul de investitura, dar vor vota impotriva Guvernului Citu

B1 B1,
Lucian Romascanu: Parlamentarii PSD vor participa la votul de investitura, dar vor vota impotriva Guvernului Citu

Senatorul Lucian Romascanu a precizat ca parlamentarii vor fi prezenti la votul pentru investitura Guvernului Citu, dar ca acestia nu vor valida instalarea noului cabinet. Vom merge in sala, vom. continuă pe B1

Parlamentarii PSD vor sa pice si Guvernul Citu

Presedintele organizatiei judetene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca parlamentarii PSD vor merge in sala sedintei de plen a Parlamentului, dar vor vota impotriva Guvernului Citu si vor pica si acest guvern.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va participa la votul pentru investirea Guvernului Citu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, marti, ca parlamentarii formatiunii vor participa la votul pentru investirea Guvernului Citu si vor vota impotriva. Ciolacu a precizat si ca social-democratii vor urmari cu atentie daca PNL va vota propriul guvern sau nu.

Lucian Romascanu (PSD), despre poluarea din Capitala: Lucrurile sunt foarte grave din punct de vedere al reactiei (VIDEO)

Senatorul PSD Lucian Romascanu a sustinut, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la recordul de poluare inregistrat recent in Capitala, ca lucrurile sunt foarte grave din punct.

Hutuca (PNL): Romanii inteleg ca cei de la PSD vor sa prelungeasca criza politica

Audierile ministrilor propusi pentru a face parte din guvernului Citu demonstreaza inca o data ca PSD continua sa joace un teatru de proasta calitate, spune liderul PNL Constanta. Bogdan Hutuca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )