Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lucian Romascanu (PSD), despre poluarea din Capitala: Lucrurile sunt foarte grave din punct de vedere al reactiei (VIDEO)

B1 B1,
Lucian Romascanu (PSD), despre poluarea din Capitala: Lucrurile sunt foarte grave din punct de vedere al reactiei (VIDEO)

Senatorul PSD Lucian Romascanu a sustinut, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la recordul de poluare inregistrat recent in Capitala, ca lucrurile sunt foarte grave din punct. continuă pe B1

Conditiile meteorologice au influentat poluarea din Capitala. Fenomenul care s-a resimtit in Bucuresti

Gradul ridicat de poluare pe care le-au resimtit bucurestenii luni dimineata are o explicatie stiintifica. Formarea norilor, temperatura in scadere si umezeala aerului au fost conditiile meteorologice care au favorizat-o si care au provocat o inversiune a miscarii aerului. Frigul si umezeala au sporit gradul de poluare Meteorologii au precizat, insa, ca niciunul idntre factorii .

Viceprimarul Capitalei, despre poluarea din Bucuresti: Nu stim de unde sa o luam, de unde sa stim?

Autoritatile isi paseaza responsabilitatea pentru poluarea record inregistrata luni dimineata in Capitala. in timp ce ministrul Mediului, Costel Alexe, sustine ca este responsabilitatea autoritatilor locale, viceprimarul Aurelian Badulescu spune ca nu stie care este sursa: Nu stim de un oronavirus de sa o luam, de unde sa stim?.

VIDEO Poluarea din Capitala: Politistii fac perchezitii la firme care colecteaza deseuri

Politistii din Bucuresti fac marti noua perchezitii intr-un dosar care vizeaza activitatea a doua firme si a mai multor persoane fizice care ar fi colectat, transportat, deversat si ingropat deseuri in locuri neautorizate, provocand prejudicii semnificative mediului, anunta Politia Capitalei.

Firea ii cere lui Iohannis sa discute in CSAT despre poluarea din Bucuresti. Cele trei piste pe care le are Primaria

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca a transmis o adresa presedintelui Klaus Iohannis si CSAT in care a solicitat ca situatia poluarii din Bucuresti sa se discute intr-o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Primarul General a afirmat, totodata, ca Primaria are niste piste de posibili poluatori industriali, supozitii care se bazeaza pe anumite informatii .

Scandalul poluarii din Capitala: Seful Garzii de Mediu Bucuresti va fi demis

Seful Garzii de Mediu Bucuresti, Viorel Glaman, va fi demis in urma scandalului legat de poluarea din Capitala. Sefa Garzii Nationale de Mediu, Marioara Gatej, a declarat pentru HotNews. ro ca acesta va fi mutat pe o alta functie din institutie, in cel mult doua zile.

Gabriela Firea cere CSAT pentru poluarea din Capitala: Am asteptat destul. imi pasa de cetatenii Capitalei

Gabriela Firea, primarul Capitalie, a cerut dezbaterea problemei poluarii Bucurestiului din seara de duminica spre luni, in Consiliul Superior al Apararea al Tarii CSAT). Primarul sustine ca institutiile cu atributii in eliminarea fenomenului, in speta Ministerul Mediului, nu si-a facut datoria si a anuntat o lista cu suspecti pentru poluarea din acea noapte.

Romania, pe ultimul loc la reciclare: situatia grava din capitala, cand gunoiul sortat e colectat la gramada

Romania se numara printre codasele Europei cand vine vorba de colectarea selectiva a deseurilor si reciclarea lor. Pe de o parte, este o problema de educatie. O mare parte din vina le apartine insa autoritatilor. Un reportaj al celor de la ProTV a incercat sa atraga atentia asupra inutilitatii bucurestenilor de a recicla. Aceste probleme .

Copac doborat cu toporul de un grup de adolescenti, in Parcul IOR din Capitala. Imagini scandaloase!

Mai multi tineri au fost surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce taie cu toporul un copac din parcul IOR din Capitala.

Sorina Pintea, transferata la Spitalul Sfanta Maria din Capitala. Aflat in arest preventiv, starea fostului ministru al Sanatatii s-ar fi inrautatit (VIDEO)

Sorin Pintea, ministru al Sanatatii in Guvernul Dancila, va fi luata din arestul preventiv si transferata la Spitalul Sfanta Maria din Capitala, unde activeaza medicul sau curent, intrucat tabara.

Poluarea record din Capitala, cauzata de arderi necontrolate si posibil de activitati industriale. Costel Alexe: Vom controla toate sursele (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a explicat ca nivelul record de poluare inregistrat in Capitala, duminica noapte si luni dimineata, este rezultatul unui cumul de factori, printre care arderile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )