Libnet.ro
UNICEF

13:15

Lucian Sanmartean a semnat cu Pandurii Targu Jiu

Hotnews Hotnews,
 Lucian Sanmartean a semnat cu Pandurii Targu Jiu

Lucian Sanmartean a revenit in Liga 1, din postura de jucator liber de contract, dupa ce a evoluat in sezonul trecut in Arabia Saudita. Mijocasul a semnat cu Pandurii Targu Jiu un contract valabil pe un an, cu drept de prelungire pe inca un sezon. continuă pe Hotnews

Transfer fabulos pentru Pandurii Targu Jiu

Mijlocasul Lucian Sanmartean a semnat luni seara un contract pentru un an de zile cu clubul de fotbal Pandurii Targu Jiu, cu optiune de prelungire pentru inca un an, a anuntat gruparea pe site-ul.

Lucian Sanmartean a semnat un contract pentru un sezon cu Pandurii Targu Jiu

Mijlocasul Lucian Sanmartean a semnat un contract pentru un an de zile cu Pandurii, cu optiune de prelungire pentru inca un an, a anuntat, luni seara, clubul din Targu Jiu pe site-ul oficial.

Prima reactie a lui Lucian Sanmartean dupa revenirea in Liga I

Jucatorul de fotbal Lucian Sanmartean, care a semnat pentru Pandurii Targu-Jiu, a mentionat, marti, ca a ales echipa care l-a dorit si spera sa fie sanatos, informeaza pagina sa de.

Sanmartean a semnat cu Pandurii

Pandurii Tg. Jiu a anuntat luni seara transferul lui Lucian Sanmartean, un jucator dorit si de Astra Giurgiu.

Lucian Sanmartean s-a intors in Liga 1: Fotbalistul natioanei vrea sa mai joace un an sau doi pana sa se retraga

Lucian Sanmartean va revine in acest sezon in liga 1 la un an si jumatate de la plecarea de la Steaua. Fotbalistul a semnat cu Pandurii Tg. Jiu din postura de jucator liber de.

Cine va arbitra meciul dintre Pandurii si Maccabi Tel Aviv

Meciul dintre Pandurii Targu Jiu si Maccabi Tel Aviv din turul 3 preliminar al Europa League va fi arbitrat de catre o brigada condusa la centru de ucraineanul Serhiy Boiko.

Lucian Sanmartean precizeaza cat timp mai poate juca fotbal si ce planuri are

Lucian Sanmartean a incheiat conturile cu arabii de la Al Ittihad, unde a jucat in ultimele doua sezoane, si e gata pentru o noua experienta.

Focuri de arma trase in Targu Jiu in timpul unei rafuieli intre doua clanuri de romi (VIDEO)

O rafuiala a avut loc duminica seara intre doua clanuri de romi din Targu Jiu. in timpul conflictului au fost trase mai multe focuri de arma. Agent sef adjunct, Miruna Prejbeanu, purtator de.

Rafuiala cu sabii si focuri de arma in plina strada, intr-un cartier din Targu Jiu

Rafuiala cu sabii si focuri de arma in plina strada, intr-un cartier din Targu Jiu. O femeie a ajuns la spital in stare grava dupa ce a fost impuscata cu un pistol cu bile, ic.

Transfer surpriza. Sanmartean va imbraca tricoul echipei Pandurii

Lucian Sanmartean, considerat cel mai tehnic jucator din Liga I, va juca in acest sezon pentru Pandurii. Transferul a fost perfectat luni seara, iar fotbalistul ar putea fi folosit chiar de la meciul cu Macabi Tel Aviv.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )