Libnet.ro
UNICEF

21:00

Prima reactie a lui Lucian Sanmartean dupa revenirea in Liga I

Antena3 Antena3,
 Prima reactie a lui Lucian Sanmartean dupa revenirea in Liga I

Jucatorul de fotbal Lucian Sanmartean, care a semnat pentru Pandurii Targu-Jiu, a mentionat, marti, ca a ales echipa care l-a dorit si spera sa fie sanatos, informeaza pagina sa de. continuă pe Antena3

Lucian Sanmartean a semnat cu Pandurii Targu Jiu

Lucian Sanmartean a revenit in Liga 1, din postura de jucator liber de contract, dupa ce a evoluat in sezonul trecut in Arabia Saudita. Mijocasul a semnat cu Pandurii Targu Jiu un contract valabil pe un an, cu drept de prelungire pe inca un sezon.

Lucian Sanmartean s-a intors in Liga 1: Fotbalistul natioanei vrea sa mai joace un an sau doi pana sa se retraga

Lucian Sanmartean va revine in acest sezon in liga 1 la un an si jumatate de la plecarea de la Steaua. Fotbalistul a semnat cu Pandurii Tg. Jiu din postura de jucator liber de.

Lucian Sanmartean a semnat un contract pentru un sezon cu Pandurii Targu Jiu

Mijlocasul Lucian Sanmartean a semnat un contract pentru un an de zile cu Pandurii, cu optiune de prelungire pentru inca un an, a anuntat, luni seara, clubul din Targu Jiu pe site-ul oficial.

Lucian Sanmartean precizeaza cat timp mai poate juca fotbal si ce planuri are

Lucian Sanmartean a incheiat conturile cu arabii de la Al Ittihad, unde a jucat in ultimele doua sezoane, si e gata pentru o noua experienta.

Gabriel Oprea, prima reactie la verdictul de plagiat dat de specialisti: Nu am ce comentarii sa fac in cazul acestui zvon

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a avut o prima reactie dupa verdicul de plagiat in cazul tezei sale de doctorat dat de comisia juridica a CNATCDU, potrivit Digi24. ro. Fostul lider UNPR nu are informatii.

Soc in fotbalul romanesc! E oficial. Sanmartean revine in Liga I

Ramas liber de contract dupa despartirea de Al Ittihad, Lucian Sanmartean s-a decis asupra echipei unde va juca din sezonul viitor, anunta gsp. ro. Este adevarat! Am cantarit fiecare oferta.

Prima reactie a lui Dacian Ciolos dupa atacul de la Munchen

Premierul Dacian Ciolos si-a exprimat, sambata, solidaritatea cu poporul german si a transmis condoleante familiilor victimelor atacului de la Munchen. Sunt alaturi de poporul german cu cele mai.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )