Libnet.ro
UNICEF

10:30

Lucian Sova: Astaldi poate bloca oricnd conturile Metrorex, pentru ca are de recuperat 47 milioane euro

Hotnews Hotnews,
 Lucian Sova: Astaldi poate bloca oricnd conturile Metrorex, pentru ca are de recuperat 47 milioane euro

Lucian Sova, ministrul demisionar al Transporturilor, a sustinut, joi seara, intr-o emisiune la B1 TV, ca firma de constructii Astaldi poate oricand sa blocheze conturile Metrorex, deoarece are de recuperat 47 de milioane de euro. Lucian Sova: Toate contractele cu autostrazi au fost administrate necinstit de cei care trebuiau sa le administreze. continuă pe Hotnews

Lucian Sova: Astaldi poate sa inchida si maine metroul daca vrea, ca are hotarare judecatoreasca. in orice ora poate sa blocheze conturile (VIDEO)

Astaldi, constructorul metroului din Drumul Taberei, poate bloca in orice ora functionarea metroului, a declarat Lucian Sova, ministrul demisionar la Transporturi, pentru B1 TV. E alt pericol pe care-l paste m.

Sova: Trenul dintre Gara de Nord si aeroport va functiona n 2020

Proiectul trenului care va face legatura intre Gara de Nord si Aeroportul Henri Coanda va fi finalizat si va functiona in 2020, inaintea Campionatului European de Fotbal, a declarat joi ministrul Transporturilor, Lucian Sova, la B1 TV. Lucian Sova: Astaldi poate bloca oricand conturile Metrorex, pentru ca are de recuperat 47 milioane euro.

SCANDALUL GREVA LA METROU. Lucian Sova: Salariul mediu la Metrorex e de 7.500 lei! Spatiile comerciale au ajuns doar la cine a vrut Ion Radoi, liderul sindicalistilor (VIDEO)

Lucian Sova, inca ministru al Transporturilor, a declarat ca a ajuns in conflict cu Ion Radoi, liderul sindicatului de la Metrorex, deoarece acesta tine mortis sa decida el in continuare cine beneficiaza de.

Lucian Sova demisioneaza din functia de ministru al Transporturilor si anunta nereguli la Metrorex si CFR

Ministrul transporturilor, Lucian Sova, isi da demisia din functie, joi, lasand astfel vacant postul pentru care deja a fost nominalizat deputatul PSD Mircea Draghici. Este o schimbare de atitudine venita peste noapte din partea ministrului, care.

Lucian Sova a cedat presiunilor din PSD si a demisionat din fruntea Ministerului Transporturilor

UPDATE:Lucian Sova si+a depus oficial demisia la Palatul Victoria. inainte de a face acest gest, acesta a trimis corpul de control al Ministerului Transporturilor la CFR si Metrorex sesizand mai multe.

Lucian Sova a demisionat din functia de ministru al Transporturilor

ACTUALIZARE: Lucian Sova: Sunt un om de onoare ------ * ACTUALIZARE: Sova a demisionat de la Ministerul Transporturilor Lucian Sova si-a depus astazi demisia de la Ministerul Transporturilor. ------ Lucian Sova isi prezinta astazi demisia din functia de ministru al Transporturilor, a anuntat la RFI deputatul PSD, Valeriu Steriu. Gestul vine in contextul remanierii Guvernului, blocate partial de presedintele Klaus Iohannis.

SCANDAL la Transporturi: Fostul ministru Lucian Sova este invitatul lui Silviu Manastire, la emisiunea Dosar de politician, joi, de la ora 21:00

In aceasta seara, fostul ministru al Transporturilor, Lucian Sova, este invitatul lui Silviu Manastire la emisiunea Dosar de politcian. in exclusivitate, Lucian Sova va comenta dedesubturile remanierii.

Lucian Sova a cedat presiunilor din PSD si a demisionat din fruntea Ministerului Transporturilor: Sunt un om de onoare

UPDATE:Lucian Sova si-a depus oficial demisia la Palatul Victoria. Sunt un om de onoare, a afirmat Lucian Sova. inainte de a face acest gest, acesta a trimis corpul de control al Ministerului.

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a demisionat: Sunt un om de onoare

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, intentioneaza sa demisioneze in minutele urmatoare, spun surse Antena 3. Comitetul Executiv al PSD a decis luni inlocuirea lui Sova de la Transporturi cu Lia Olguta.

UPDATE Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a demisionat: Sunt un om de onoare

Lucian Sova a demisonat joi din functia de ministru al Transporturilor, el facand acest anunt inainte de sedinta de Guvern comuna cu Republica Moldova. Demisia lui Sova are loc ca urmare a deciziei PSD de a-l remania. Mandatul sau va fi preluat de Mircea Draghici.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )