Libnet.ro
UNICEF

05:00

UPDATE Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a demisionat: Sunt un om de onoare

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a demisionat: Sunt un om de onoare

Lucian Sova a demisonat joi din functia de ministru al Transporturilor, el facand acest anunt inainte de sedinta de Guvern comuna cu Republica Moldova. Demisia lui Sova are loc ca urmare a deciziei PSD de a-l remania. Mandatul sau va fi preluat de Mircea Draghici. continuă pe Hotnews

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a demisionat: Sunt un om de onoare

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, intentioneaza sa demisioneze in minutele urmatoare, spun surse Antena 3. Comitetul Executiv al PSD a decis luni inlocuirea lui Sova de la Transporturi cu Lia Olguta.

UPDATE Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, si-a nregistrat demisia la cabinetul premierului (surse)

Lucian Sova si-a inregistrat, joi, la ora 10. 48, demisia din functia de ministru al Transporturilor la cabinetul premierului, au precizat pentru agentia Mediafax surse guvernamentale.

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, despre demisia sa din Guvern

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca deocamdata nu are de gand sa-si dea demisia. Nu am niciun gand atat timp cat sunt la nivelul deciziei presedintelui.

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, si va nainta joi demisia premierului Viorica Dancila (surse)

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, isi va inainta joi demisia premierului Viorica Dancila, au declarat pentru Agerpres surse guvernamentale.

Surse: Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, isi va inainta demisia premierului Viorica Dancila

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, isi va inainta joi demisia premierului Viorica Dancila, au declarat pentru AGERPRES surse guvernamentale. Comitetul Executiv al PSD a decis luni inlocuirea lui Sova de l.

Lucian Sova a demisionat din functia de ministru al Transporturilor

ACTUALIZARE: Lucian Sova: Sunt un om de onoare ------ * ACTUALIZARE: Sova a demisionat de la Ministerul Transporturilor Lucian Sova si-a depus astazi demisia de la Ministerul Transporturilor. ------ Lucian Sova isi prezinta astazi demisia din functia de ministru al Transporturilor, a anuntat la RFI deputatul PSD, Valeriu Steriu. Gestul vine in contextul remanierii Guvernului, blocate partial de presedintele Klaus Iohannis.

Lucian Sova va demisiona din functia de ministru al Transporturilor

Ministrul transporturilor, Lucian Sova, isi da demisia din functie, joi, lasand astfel vacant postul pentru care deja a fost nominalizat deputatul PSD Mircea Draghici. Este o schimbare de atitudine venita peste noapte din partea ministrului, care.

Lucian Sova demisioneaza din functia de ministru al Transporturilor si anunta nereguli la Metrorex si CFR

Ministrul transporturilor, Lucian Sova, isi da demisia din functie, joi, lasand astfel vacant postul pentru care deja a fost nominalizat deputatul PSD Mircea Draghici. Este o schimbare de atitudine venita peste noapte din partea ministrului, care.

SCANDAL la Transporturi: Fostul ministru Lucian Sova este invitatul lui Silviu Manastire, la emisiunea Dosar de politician, joi, de la ora 21:00

In aceasta seara, fostul ministru al Transporturilor, Lucian Sova, este invitatul lui Silviu Manastire la emisiunea Dosar de politcian. in exclusivitate, Lucian Sova va comenta dedesubturile remanierii.

Lucian Sova a cedat presiunilor din PSD si a demisionat din fruntea Ministerului Transporturilor: Sunt un om de onoare

UPDATE:Lucian Sova si-a depus oficial demisia la Palatul Victoria. Sunt un om de onoare, a afirmat Lucian Sova. inainte de a face acest gest, acesta a trimis corpul de control al Ministerului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )