Libnet.ro
UNICEF

13:45

Lucian Sova: Sunt foarte ncrncenat ca, pna n ultima zi de mandat, sa mai produc efecte

Hotnews Hotnews,
 Lucian Sova: Sunt foarte ncrncenat ca, pna n ultima zi de mandat, sa mai produc efecte

Lucian Sova, ministrul demisionar al Transporturilor, a declarat joi seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca este decis sa obtina cat mai multe rezultate, chiar daca si-a dat demisia. continuă pe Hotnews

Lucian Sova: Sunt ministrul Transporturilor

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova, a declarat, astazi, ca pana la aparitia unui decret de eliberare din functie este ministrul Transporturilor.

Lucian Sova: Sunt ministrul Transporturilor

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova, a declarat, astazi, ca pana la aparitia unui decret de eliberare din functie este ministrul Transporturilor.

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova: Pana la aparitia unui decret prezidential sunt ministru. Stiu bine ce fac si fac bine ce stiu

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova, a declarat joi ca va ramane in continuare in la conducerea ministerului pana la aparitia unui decret de eliberare din functie. Eu sunt ministrul.

Sova: Sunt in continuare ministrul Transporturilor

Mandatul meu e in exercitiu, a declarat, joi, la Antena 3, ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova. Am dat mesajul ca eu sunt Lucian Sova si sunt ministrul Transporturilor, aproape ca un slogan,.

Lucian Sova anunta ca proiectul Centurii Capitalei a fost trimis la Bruxelles saptamana trecuta: Premierul Dancila sustinea ca acest lucru se intampla din 15 octombrie

Lucian Sova, ministrul demisionar de la Transporturi, a precizat joi seara ca proiectul Centurii Capitalei a fost trimis cater Comisia Europeana pentru a obtine finantare europeana. Proiectul de.

Cresterile de salarii din Metrorex scumpesc calatoria cu metroul. Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova: Sindicatul a santajat

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova, a declarat joi ca va ramane in continuare in la conducerea ministerului pana la aparitia unui decret de eliberare din functie. Sova.

Lucian Sova: Costurile majorarilor de la Metrorex le vom transfera in pretul calatoriilor

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova, a acuzat, joi, sindicatul condus de Ioan Radoi ca a santajat administratia companiei pentru a obtine cresteri salariale, dar ca acum aceste majorari vor fi.

Lucian Sova: Le transmit celor interesati ca eu sunt ministrul Transporturilor si fac apel la responsabilitate n declaratii

Lucian Sova a declarat joi ca respecta decizia partidului de a nominaliza o alta persoana la conducerea ministerului, dar a avertizat ca, pana la aparitia unui decret prezidential de eliberare din functie, ramane ministrul Transportului. De asemenea, el a facut apel catre toti cei care dezbat acest subiect sa fie responsabili in afirmatii: Sunt Lucian Sova, sunt ministrul Transporturilor si stiu bine ce fac si fac bine ce stiu.

HOROSCOP de final de an 2018. Ce spun cartile de TAROT despre zodia ta? Racii sunt foarte aproape de succes

Horoscop tarot. Iata horoscopul lunii finalului de an, pentru cum incheiem decembrie 2018 si ce ne poate aduce timpul ramas pana la Anul Noudin perspectiva cartilor de tarot. Cartile de tarot sunt un set de 78.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )