Libnet.ro
UNICEF

08:15

Lucian Sova: Le transmit celor interesati ca eu sunt ministrul Transporturilor si fac apel la responsabilitate n declaratii

Hotnews Hotnews,
 Lucian Sova: Le transmit celor interesati ca eu sunt ministrul Transporturilor si fac apel la responsabilitate n declaratii

Lucian Sova a declarat joi ca respecta decizia partidului de a nominaliza o alta persoana la conducerea ministerului, dar a avertizat ca, pana la aparitia unui decret prezidential de eliberare din functie, ramane ministrul Transportului. De asemenea, el a facut apel catre toti cei care dezbat acest subiect sa fie responsabili in afirmatii: Sunt Lucian Sova, sunt ministrul Transporturilor si stiu bine ce fac si fac bine ce stiu. continuă pe Hotnews

Lucia Sova: Le transmit celor interesati ca eu sunt ministrul Transporturilor si fac apel la responsabilitate n declaratii

Lucian Sova a declarat joi ca respecta decizia partidului de a nominaliza o alta persoana la conducerea ministerului, dar a avertizat ca, pana la aparitia unui decret prezidential de eliberare din functie, ramane ministrul Transportului. De asemenea, el a facut apel catre toti cei care dezbat acest subiect sa fie responsabili in afirmatii: Sunt Lucian Sova, sunt ministrul Transporturilor si stiu bine ce fac si fac bine ce stiu.

Scandal in PSD. Ministrul Sova ii raspunde Olgutei Vasilescu: Eu sunt ministrul Transporturilor

Lucian Sova a sustinut, joi, intr-o conferinta de presa, ca este in continuare ministrul al Transporturilor si isi exercita toate atributiile si prerogativele legale pana la expirarea.

Lucian Sova: Sunt ministrul Transporturilor

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova, a declarat, astazi, ca pana la aparitia unui decret de eliberare din functie este ministrul Transporturilor.

Lucian Sova: Sunt ministrul Transporturilor

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova, a declarat, astazi, ca pana la aparitia unui decret de eliberare din functie este ministrul Transporturilor.

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova: Pana la aparitia unui decret prezidential sunt ministru. Stiu bine ce fac si fac bine ce stiu

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova, a declarat joi ca va ramane in continuare in la conducerea ministerului pana la aparitia unui decret de eliberare din functie. Eu sunt ministrul.

Sova: Sunt in continuare ministrul Transporturilor

Mandatul meu e in exercitiu, a declarat, joi, la Antena 3, ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova. Am dat mesajul ca eu sunt Lucian Sova si sunt ministrul Transporturilor, aproape ca un slogan,.

Lucian Sova: Sunt foarte ncrncenat ca, pna n ultima zi de mandat, sa mai produc efecte

Lucian Sova, ministrul demisionar al Transporturilor, a declarat joi seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca este decis sa obtina cat mai multe rezultate, chiar daca si-a dat demisia.

Cresterile de salarii din Metrorex scumpesc calatoria cu metroul. Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova: Sindicatul a santajat

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova, a declarat joi ca va ramane in continuare in la conducerea ministerului pana la aparitia unui decret de eliberare din functie. Sova.

Lucian Sova: Costurile majorarilor de la Metrorex le vom transfera in pretul calatoriilor

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova, a acuzat, joi, sindicatul condus de Ioan Radoi ca a santajat administratia companiei pentru a obtine cresteri salariale, dar ca acum aceste majorari vor fi.

Ministrul Transporturilor da asigurari: Trenul Gara de Nord-Otopeni, gata in 2019

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat joi seara ca pe ruta Gara de Nord - Aeroportul Otopeni va fi gata calea ferata la finalul anului viitor. Aveam studiul de fezabilitate facut, e.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )