Libnet.ro
UNICEF

13:00

Lucrarile la Canalul Siret-Baragan vor fi reluate, dupa 30 ani

B1 B1,
Lucrarile la Canalul Siret-Baragan vor fi reluate, dupa 30 ani

Nicolae Ceausescu a lasat mai multe proiecte neterminate. Printre acestea, Canalul Siret-Baragan, proiect de irigatii care va fi reluat. in prezent, se lucreaza la cadastru, cu scopul intabularii proiectului,. continuă pe B1

Moment istoric pentru Rusia. Se intampla pentru prima oara dupa 30 de ani

Pentru prima oara in 30 de ani, Rusia a exportat mai mult aur decat gaz, anunta The Moscow Times, care citeaza rapoarte ale serviciului vamal federal din Rusia, potrivit Mediafax. Moment istoric pentru Rusia Astfel, vanzarile de aur catre cumparatori straini au urcat pana la 3,6 miliardde de dolari in primele 2 luni ale celui .

Marian a iesit la pensie dupa 30 de ani, cu ochii in lacrimi. A avut grija ca cei mici sa paseasca in siguranta atat pe strada, cat si in viata (FOTO)

El este Marian, un om care si-a iubit din tot sufletul profesia si care le-a predat copiilor cu pasiune lectia de educatie rutiera. Dupa 30 de ani in care a lucrat doar la Brigada Rutiera a Capitalei, a venit.

Dupa sase ani de razboi, Petre Geambasu si Calin s-au impacat. Trebuie sa uitam, trebuie sa iertam

Dupa sase ani de certuri, insulte si acuzatii, solistul Petre Geambasu 76 de ani) si fiul sau, Calin Geambasu 43 de ani), au ingropat securea razboiului, gasind calea spre impacare. Interpretul a dat.

SUA: Prima executie federala dupa 17 ani. Daniel Lee, care a omorat trei persoane, executat prin injectie letala

Daniel Lewis Lee, condamnat la moarte pentru uciderea a trei membri ai unei familii, a fost executat marti, dupa ce Curtea Suprema din SUA a dat unda verde primelor executii ale prizonierilor federali dupa 17 ani, relateaza AFP si Reuters.

Armie Hammer divorteaza dupa 13 ani de relatie

Inca un cuplu celebru s-a destramat in perioada carantinei. Armie Hammer si sotia sa, Elizabeth Chambers, si-au anuntat public decizia de a divorta dupa o poveste de dragoste ce a durat 13 ani! .

Detaliile imprumutului de 3,3 miliarde dolari din 7 iulie. Asiaticii au fost interesati de emisiunea pe 30 de ani

Romania a atras 3,3 miliarde dolari americani de pe pietele externe de capital, pe data de 7 iulie. Potrivit Ministerului Finantelor Publice MFP) valoarea cupoanelor de plata 3% pentru 10 ani lung si 4% pentru 30 ani lung), este net inferioara cupoanelor aferente tranzactiilor in USD efectuate in anii anteriori 2018 cupon de 5. 125% pentru 30 ani), 2014 cupon de 4,875% pentru 10 ani si 6,125% pentru 30 ani), 2013 cupon de 4,375% pentru 10 ani) si 2012 cupon de 6,750% pentru 10 ani).

Cadiz a revenit in La Liga dupa 14 ani

Echipa Cadiz si-a asigurat revenirea in prima liga spaniola dupa o pauza de 14 ani, cu doua etape inaintea finalului diviziei secunde.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )