Libnet.ro
UNICEF

14:30

Lucrarile la tronsonul Ungheni-Iasi-Targu Neamt vor incepe in 2015

Auto Ro Auto Ro,
Lucrarile la tronsonul Ungheni-Iasi-Targu Neamt vor incepe in 2015

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura Dan Sova a anuntat, duminica, la Iasi, ca lucrarile la tronsonul Ungheni-Iasi-Targu Neamt, care face parte din autostrada ce va lega Moldova de Transilvania, ar putea incepe in 2015. continuă pe Auto Ro

Sova: Lucrarile la tronsonul Ungheni-Iasi-Targu Neamt vor incepe in 2015

Ministrul Dan Sova a anuntat, duminica, la Iasi, ca lucrarile la tronsonul Ungheni-Iasi-Targu Neamt, care face parte din autostrada ce va lega Moldova de Transilvania, ar putea incepe in 2015, potrivit surselor de presa.

Sova: Lucrarile la autostrazile Iasi-Targu Mures si Bacau-Brasov vor incepe in 2015.

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, duminica, la Iasi, ca Moldova va fi legata atat cu Transilvania, prin autostrada Iasi-Targu Mures, cat si cu centrul tarii, prin autostrada Bacau-Brasov, ambele lucrari urmand sa inceapa, cel mai probabil, in anul 2015, informeaza Mediafax. Pe tronsonul Targu Mures - Targu Neamt se va reface studiul de fezabilitate, iar pe tronsonul Ungheni-Iasi-judetul Neamt, in 2014 se reactualizeaza indicatorii si se fac .

Dan Sova: Lucrarile la autostrazile Iasi - Targu Mures si Bacau - Brasov vor incepe, cel mai probabil, in 2015

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, ca Moldova va fi legata atat cu Transilvania, prin autostrada Iasi-Targu Mures, cat si cu centrul tarii, prin autostrada.

Dan Sova: Lucrarile la autostrazile Iasi-Targu Mures si Bacau-Brasov vor incepe, cel mai probabil, in 2015

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, duminica, la Iasi, ca Moldova va fi legata atat cu Transilvania, prin autostrada Iasi-Targu Mures, cat si cu centrul tarii, prin autostrada Bacau-Brasov, ambele lucrari urmand sa inceapa, cel mai probabil, in anul 2015, relateaza Mediafax.

Sova: Lucrarile la autostrazile Iasi-Targu Mures si Bacau-Brasov vor incepe, cel mai probabil, in 2015

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, duminica, la Iasi, ca Moldova va fi legata atat cu Transilvania, prin autostrada Iasi-Targu Mures, cat si cu centrul tarii, prin autostrada Bacau-Brasov, ambele lucrari urmand sa inceapa, cel mai probabil, in anul 2015.

Metroul catre Otopeni, tot mai aproape. Cand vor incepe lucrarile

In timp ce lucrarile la Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei sunt in plina desfasurare, extinderea metroului bucurestean nu se oprste aici. Reprezentantii Metrorex sustin ca Magistrala 6 de metrou, care va uni centrul orasului de Aeroportul International Henri Coanda, este un proiect aflat in plina dezvoltare. adevarul. ro va prezinta stadiul actual.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )