Libnet.ro
UNICEF

18:00

Lucratorii independenti din Romania sunt puternic defavorizati fata de angajati

Adevărul Adevărul,
Lucratorii independenti din Romania sunt puternic defavorizati fata de angajati

In ciuda unei cresteri constante a numarului de lucratori din Romania care desfasoara o activitate independenta, lucratorii independenti nu au drepturile de care beneficiaza angajatii, arata un raport al sindicatelor europene. continuă pe Adevărul

Este ancheta la Asociatia Procurorilor din Romania

Este ancheta la Asociatia Procurorilor din Romania dupa ce s-a descoperit ca membri din fosta conducere au cerut unor politicieni precum Dacian Ciolos sa critice public anumite prevederi din legile.

Noua senzatie a tenisului din Romania. A urcat aproape 400 de locuri WTA

Liderul WTA Simona Halep candideaza, alaturi de Mihaela Buzarnescu, pentru superlativele tenisului feminin din acest an, dar niciuna dintre ele nu se poate compara cu ascensiunea unei alte jucatoare din Romania,.

Lucratorii independenti - prestatorii cu cele mai putine drepturi

Mai putin de jumatate dintre cei care presteaza activitati pe cont propriu sunt asigurati in sistemul public de sanatate si pensii, arata un comunicat emis de Confederatia Nationala a Sindicatelor Cartel Alfa. Acesta subliniaza ca, in tara noastra, sunt aproximativ 2,1 milioane de persoane care au astfel de activitati, fie ca sunt liber profesionisti, artisti, interpreti traducatori), intreprinzatori independenti vanzatori ambulanti, carausi, taximetristi particulari), zilieri ocazionali sau agricultori.

Imagini socante surprinse in fata unui spital din Romania. Un barbat se taraste in genunchi pe strada, dupa ce a fost externat - VIDEO

Un barbat a fost surprins in timp ce se taraste pe asfalt in fata Spitalului Judetean din Calarasi. Barbatul a fost adus in fata spitalului cu uncarucior cu rotile si a fost lasat langa o.

Pradatorii de copii! Tribunalele din Romania dau pedepse cu suspendare pentru tatii care isi agreseaza sexual fetele minore

Fata poarta un tricou alb, pe care scrieStop Worrying. Exact asa i-au spus procurorii. Nu te ingrijora!, au indemnat-o oamenii legii, cand au convins-o pe M, copila de 13 ani de la marginea.

Vesti bune pentru somerii din Romania. Peste 30.000 de locuri de munca asteapta sa fie ocupate!

Sunt vesti mari pentru romanii care nu au un loc de munca. Cei care isi cauta un job trebuie sa stie ca la nivel national peste 30. 000 de locuri sunt disponibile. Potrivit Agentiei Nationale pentru.

NUNTA ANULUI in televiziunea din ROMANIA! O celebra prezentatoare TV s-a CASATORIT in SECRET! Incredibil cine este MIRELE

Jurnalista Ioana Cirstea, prezentatoare la Romania TV, s-a casatorit cu logodnicul ei, Lucian. Evenimentul a avut loc la Dej, iar alaturi le-au fost 200 de invitati, rude si prieteni apropiati. Slujba.

Comuna din Romania aflata la ANI LUMINA de orasele din jur: isi construieste aeroport. Nu are someri sau asistati social

Cand se vrea, se poate! O comuna din Valcea, aflata la doar cinci kilometri de Ramnicu Valcea, dar la ani lumina de orasul resedinta de judet. Primarul a reusit in doi ani sa faca din Budesti cea mai.

Comuna din Romania unde munca este sfanta. Are un singur asistat social

Exista o comuna in Romania care are unsingur asistat social. Este vorba despre comuna Mitoc, din judetul Botosani, unde un singur locuitor primeste ajutor social, si acesta indreptatit, suferind de.

Comuna din Romania care va avea aeroport

In comuna Budesti din Valcea, primarul vrea sa construiasca un aeroport ca sa atraga si mai multi oameni de afaceri si, implicit, mai multi bani la buget. Pentru acest proiect ambitios a gasit sprijin.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )