Libnet.ro
UNICEF

20:00

Lucruri pe care trebuie sa le stii despre cancerul ovarian

Adevărul Adevărul,
Lucruri pe care trebuie sa le stii despre cancerul ovarian

Numarul oamenilor care afla zilnic ca sufera de cancer ovarian este din ce in ce mai mare. Si, deoarece cancerul ovarian se numara printre cele mai grave forme, iata ce trebuie sa stie fiecare femeie despre el. continuă pe Adevărul

Ce trebuie sa stii despre inflamarea cailor biliare

In cazul in care exista un obstacol la nivelul canalelor prin care se scurge bila, este posibil sa apara o infectie la acest nivel, care duce la inflamatia cailor biliare. Este vorba de angiocolita.

Tot ce trebuie sa stii despre platile cu cardul in UE. Caror carduri li se aplica taxe suplimentare

Uniunea Europeana are norme clare pentru transferurile dintr-un cont in altul in tari diferite din UE, retragerile de numerar de la bancomate in tarile din UE, platile cu cardul de debit sau de credit oriunde in UE ori operatiunile de debitare directa.

Tot ce trebuie sa stii despre terapia cu soare. Are beneficii uimitoare!

Terapia cu soare are beneficii uimitoare asupra organismului. Soarele ajuta la eliminarea hormonului fericirii, e un vindecator pentru depresie, stres, dar si pentru rani. Oamenii din tarile calde nu sunt.

Zece lucruri mai putin cunoscute despre Univers. incotro se indreapta Terra si ce planeta ne-a salvat de la distrugere

Inca din zorii istoriei, vechile popoare au incercat sa gaseasca explicatiile unor fenomene care pareau aparent fara raspuns. Indienii, chinezii, sumerienii sau grecii au facut progrese uimitoare pe calea astronomiei, reusind sa identifice constelatii si corpuri ceresti aflate la mii de ani lumina.

Klaus Iohannis, despre depasirea mandatului unui judecator constitutional: E o problema! Primul actor care trebuie sa respecte Constitutia trebuie sa fie CCR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat intr-o interventie publica faptul ca in interiorul Curtii Constitutionale mai exista este un judecator care activeaza in ciuda faptului ca un judecator nu poate avea.

Care e distanta regulamentara pe care trebuie sa o respecte toti soferii in trafic

Una din principalele probleme care duce la accidente rutiere pe strazile Romaniei este nerespectarea de catre soferi a unei conduite preventive precum respectarea unei distantei corespunzatoare fata de vehicului.

5 carti recomandate de Bill Gates pe care trebuie sa le citesti vara aceasta

Miliardarul Bill Gates isi face timp sa citeasca cel putin 50 de carti pe an. El a facut o lista cu cele mai bune cinci carti pe care le recomanda ca lectura de vacanta in aceasta vara, potrivit BI .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )