Libnet.ro
UNICEF

11:30

Klaus Iohannis, despre depasirea mandatului unui judecator constitutional: E o problema! Primul actor care trebuie sa respecte Constitutia trebuie sa fie CCR (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre depasirea mandatului unui judecator constitutional: E o problema! Primul actor care trebuie sa respecte Constitutia trebuie sa fie CCR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat intr-o interventie publica faptul ca in interiorul Curtii Constitutionale mai exista este un judecator care activeaza in ciuda faptului ca un judecator nu poate avea. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre o posibila suspendare a sa: Nu imi e teama. Nu sunt preocupat de asta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, marti, scenariile lansate din partea PSD cu privire la suspendarea sa, daca nu o va revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Seful statului a spus ca nu il preocupa.

Mircea Badea, despre Klaus Iohannis: Sunt destul de sigur ca nu va respecta decizia CCR

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, pe tema momentului, revocarea sefei DNA, Laurei Codruta Kovesi. Eu sunt convins si voi actiona in consecinta, ca procurorii trebuie sa fie independenti. in.

Iohannis, despre mitingul PSD: intr-o democratie, un miting de protest nu poate fi asociat cu puterea. Au toate resursele pentru a repara ce nu merge

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit marti despre mitingul pe care PSD a anuntat ca il va organiza pe 9 iunie impotriva abuzurilor si pentru respectarea statului de drept. Acesta a declart ca in nicio democratie un miting de protest nu poate fi asociat cu puterea, PSD avand in acest moment Parlamentul, Guvernul si toate resursele pentru a rezolva orice problema.

Iohannis, despre decizia CCR privind revocarea sefei DNA: Voi actiona pentru ca procurorii sa ramana independenti. Nu ma tem de suspendare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu se pronunta in privinta revocarii sefei DNA decat dupa ce va primi motivarea CCR si o va citi cu foarte mare atentie.

Iohannis despre mitingul PSD: O abordare caraghioasa si pur populista / ntr-o societate normala mitingurile sunt facute de opozitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca protestul se asociaza in mod normal intr-o democratie cu opozitia sau cu societatea civila nemultumita de guvernare, iar mitingul pe care il va organiza PSD sambata seara i se pare o abordare caraghioasa si pur populista, scrie news. ro.

Lovitura pentru Klaus Iohannis! DNA i-a facut dosar penal

Loviturahalucinatapentru Klaus Iohannis chiar inainte de decizia pe care trebuie sao ia in cazul lui Kovesi. DNA a deschis un dosar penal pe numele lui Klaus Iohannis si a lui Carmen Iohannis in.

Plangere penala depusa pe numele lui Klaus Iohannis si a sotiei sale: DNA a declinat-o catre Parchetul Alba

O plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, a sotiei sale Carmen Iohannis si a notarul Radu Bucsa a fost depusa de catre reprezentantii Luju. ro la DNA. Procurorii anticoruptie, insa, au.

Luju.ro: Presedintele Klaus Iohannis are dosar penal la DNA

Presedintele Klaus Iohannis are dosar penal. DNA a deschis dosarul 250/P/2018 pe numele lui Carmen Georgeta Iohannis si Klaus Werner Iohannis in urma sesizarii redactiei Lumea Justitiei pentru cei 320. 000 euro.

CCR a respins sesizarile presedintelui Klaus Iohannis

Curtea Constitutionala a respins astazi sesizarile presedintelui Klaus Iohannis privind Legea prin care Monitorul Oficial trece in subordinea Camerei Deputatilor si modificarea Legii de organizare a CSM.

Klaus Iohannis, iesire neasteptata pe Facebook. Ce a postat seful statului, marti dupa-amiaza

Presedintele Klaus Iohannis a publicat, marti dupa-amiaza, una dintre ideile pe care le sustinuse cu cateva ore inainte, in conferinta pe care a sustinut-o la Palatul Cotroceni. Potrivit sefului statului,.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )