Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lucruri mai putin stiute despre regele Ferdinand I al Romaniei. De ce a fost numit cel loial si intregitorul

Adevărul Adevărul,
Lucruri mai putin stiute despre regele Ferdinand I al Romaniei. De ce a fost numit cel loial si intregitorul

Regele Ferdinand I s-a numarat printre cele mai stralucite personalitati din istoria moderna a Romaniei. De origine germana, al doilea rege al Romaniei a fost numit cel loial si intregitorul. continuă pe Adevărul

Nicolas Cage, divort la 4 zile dupa nunta. Cine i-a fost sotie mai putin de o saptamana?

La doar patru zile dupa nunta, actorul american Nicolas Cage este gata de divort, anunta Fox News, un nou prilej de discutii pentru admiratori si adversari ai starului care s-au pronuntat in fel si chip in presa mondena americana. Casatorit la 23 martie cu Erika Koike, Cage a solicitat miercuri unui tribunal anularea casatoriei. Documentele [] .

Science report: Noua lucruri pe care probabil ca nu le stiati despre Elon Musk

Fondatorul lui SpaceX si CEO la Tesla are o istorie de viata impresionanta. Excentricul intreprinzator este o carte deschisa despre una aflati si pe HotNews), dar totusi mai sunt si unele lucruri mai putin cunoscute despre el, chiar daca este un avid utilizator de Twitter si oaspete in emisiuni de televiziune. in continuare, veti afla informatii interesante despre faimosul miliardar. Elon Musk pentru tinerii cititori. Povestea fondatorului Tesla si SpaceX.

DANCA, DESPRE MUTAREA AMBASADEI ROMANIEI DE LA TEL AVIV LA IERUSALIM: Am reusit sa deterioram relatiile cu Israelul si lumea araba

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a declarat, referindu-se la declaratiile privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, ca s-a reusit contraperformanta de a deteriora relatiile atat cu Israelul, cat si cu lumea araba.

Tariceanu, despre mutarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim: Guvernul sa se consulte cu Parlamentul

Calin Popescu Tariceanu a venit cu o propunere in ceea ce priveste mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Liderul Alde sustine ca o solutie buna ar fi ca Guvernul sa se consulte cu.

Casatoria la romani acum 100 de ani: Nimic sufletesc, nimic sfant. Totul se reduce la o asociatiune mai mult sau mai putin comerciala

De la casatoria ca o prietenie perfectionata la casatoria ca o asociatiune mai mult sau mai putin comerciala, autorul primei monografii a Slatinei descria, cu peste 100 ani in urma, cum se puneau la cale legaturile intre tineri.

Bancile nordice, considerate pana acum cele mai putin corupte, se afla in centrul celui mai mare scandal privind spalarea banilor

Cand scandalul estonian al spalarii banilor prin Danske Bank a explodat in toamna anului trecut, celelalte banci nordice s-au grabit sa-i linisteasca pe investitori, spunandu-le ca ele erau diferite, scrie FT in editia sa de vineri. Ca ceea ce era valabil pentru Danske nu era la fel de valabil si pentru Swedbank de pilda. Numai ca, surpriza! Scandalul din aceasta saptamana de la Swedbank, imprumutatorul suedez cel mai mare din regiunea baltica, arata ca s-a operat exact la fel ca in cazul Danske.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )