Libnet.ro
UNICEF

08:30

Nicolas Cage, divort la 4 zile dupa nunta. Cine i-a fost sotie mai putin de o saptamana?

Playtech Playtech,
Nicolas Cage, divort la 4 zile dupa nunta. Cine i-a fost sotie mai putin de o saptamana?

La doar patru zile dupa nunta, actorul american Nicolas Cage este gata de divort, anunta Fox News, un nou prilej de discutii pentru admiratori si adversari ai starului care s-au pronuntat in fel si chip in presa mondena americana. Casatorit la 23 martie cu Erika Koike, Cage a solicitat miercuri unui tribunal anularea casatoriei. Documentele [] . continuă pe Playtech

Nicolas Cage a cerut anularea celei de-a patra casatorii, la doar patru zile dupa nunta

Actorul american Nicolas Cage a cerut anularea celei de-a patra casatorii, dupa doar patru zile de la nunta, potrivit unor documente depuse la o instanta din Las Vegas, scrie tmz. com, citat de Mediafax.

Nicolas Cage a cerut ANULAREA casatoriei, la numai PATRU ZILE! Ce i-a facut SOTIA

Nicolas Cage 55 de ani) a anulat cea de-a patra casatorie a sa, dupa num,ai patru zile de la nunta. Astfel, el a decis sa se desparta de Erika Koike, de numai 34 de ani.

Nicolas Cage a cerut anularea celei de-a patra casatorii dupa patru zile. Actorul a aparut la cununie in stare de ebrietate VIDEO

Actorul american Nicolas Cage 55 de ani) a cerut anularea casatoriei cu a patra logodnica a sa, make-up artistul Erika Koike 35 de ani), dupa ce in urma cu patru zile, pe 23 martie 2019, acesta s-a prezentat in stare de ebrietate la depunerea actelor.

Nicolas Cage se casatoreste din nou. Cum arata viitoarea sotie cu 20 de ani mai tanara FOTO

La 55 de ani, actorul american Nicolas Cage se casatoreste a patra oara cu Erika Koike 35 de ani), makeup artist, dupa mai putin de un an de relatie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )