Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ludovic Orban: Cu 22% in Parlament e foarte greu sa guvernezi Romania. Nu stiu ce se va intampla, dar nu ma las judecat de actuala majoritate care nu are nicio legatura cu interesul tarii (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Cu 22% in Parlament e foarte greu sa guvernezi Romania. Nu stiu ce se va intampla, dar nu ma las judecat de actuala majoritate care nu are nicio legatura cu interesul tarii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, in cadrul Consiliul National al PNL, ca liberalilor le este greu sa guverneze Romania cu 22% in Parlament si cu spijinul unor grupuri politice. continuă pe B1

Orban: Intram intr-o perioada tulbure. Cu 22% este foarte greu sa guvernezi. Nu stiu ce se va intampla in Parlament, dar nu ma las judecat de actuala majoritate

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, le-a transmis duminica liberalilor ca urmeaza o perioada tulbure, insa a subliniat ca nu se lasa judecat de actuala majoritate din Parlament si ca doreste castigarea alegerilor viitoare.

Ludovic Orban: Muncesc 16 ore pe zi sa repar nenorocirile lasate de PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, la Consiliul National al PNL, ca imaginea Romaniei s-a schimbat la nivel european de cand PNL e la guvernare.

Gabriela Firea, replica pentru Ludovic Orban: Faceai chermeze in birou, stropite cu alcool din belsug

Gabriela Firea a lansat acuzatii extrem de dure la adresa lui Ludovic Orban, intr-o postare pe Facebook.

Gabriela Fiea il ataca pe Ludovic Orban cu citate din Camus si il compara cu Dragnea. Ca orice las, musca si fuge

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea l-a atacat sambata pe Ludovic Orban spunand despre acesta ca este las pentru ca evita o confruntare cu aceasta intr-o emisiune televizata. Totodata, edilul a amintit si un citat din Albert Camus pentru a-l caracteriza pe premier - Prostia are talentul de a fi insistenta.

Ludovic Orban, dezlantuit: Romania e tinuta captiva de tot felul de baroni rosii. Muncim 14-16 ore pe zi pentru a gasi solutii la problemele lasate de astia

Premierul Ludovic Orban a lansat un atac dur la adresa PSD, formatiune despre care a afirmat ca in continuare controleaza administratia din teritoriu. LIberalul a afirmat ca e greu pentru Guvernul sau sa-si faca treaba cand are o sustinere de doar 21% in Parlament.

LUDOVIC ORBAN: Nu ma las judecat de actuala majoritate din Parlament

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in cadrul Consiliului National al PNL, ca nu stie ce se va intampla in Parlament, dar ca nu se lasa judecat de actuala majoritate parlamentara despre care spune ca nu are nicio legatura cu interesul Romaniei.

Ludovic Orban: Romania e tinuta captiva de tot felul de baroni si baroneti rosii care isi imagineaza ca institutiile statului au fost inventate ca sa le produca lor avantaje (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a sustinut, duminica, in discursul sau de la Consiliul National al PNL, ca Romania are o sansa de dezvoltare cum foarte putine tari au, insa este tinuta.

Ludovic Orban: in nici trei luni de guvernare, s-a schimbat radical pozitia la nivel european fata de Romania si pozitia potentialilor investitori care vor sa vina in tara noastra (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, la Consiliul National al PNL, ca la nici trei luni de cand Guvernul liberal a ajuns la Palatul Victoria, s-a schimbat radical pozitia la nivel european fata de.

Ludovic Orban, discurs neasteptat inainte de motiune: Sa stiti ca visez frumos si tin minte visele!

Romania duce lipsa de politicieni cu viziune, iar premierul Ludovic Orban isi indeamna colegii de partid sa viseze. Discursul sau de la Consiliul National al PNL a ridicat sala in picioare.

Santaj USR de patru miliarde de euro! Rosia Montana, capcana otravita pentru Ludovic Orban

Santaj urias pus la cale chiar de USR. USR a amenintat acum cateva zile guvernul Orban ca ii suna ceasul si ca mai are timp sapte zile ca sa puna in aplicare ceea ce a dictat formatiunea politica in momentul in care i-a dat votul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )