Libnet.ro
UNICEF

16:15

Gabriela Fiea il ataca pe Ludovic Orban cu citate din Camus si il compara cu Dragnea. Ca orice las, musca si fuge

Adevărul Adevărul,
Gabriela Fiea il ataca pe Ludovic Orban cu citate din Camus si il compara cu Dragnea. Ca orice las, musca si fuge

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea l-a atacat sambata pe Ludovic Orban spunand despre acesta ca este las pentru ca evita o confruntare cu aceasta intr-o emisiune televizata. Totodata, edilul a amintit si un citat din Albert Camus pentru a-l caracteriza pe premier - Prostia are talentul de a fi insistenta. continuă pe Adevărul

Firea il ataca pe Orban cu citate din Camus Ea il compara cu Liviu Dragnea

Suparata ca Ludovic Orban i-a criticat activitatea de edil al Capitalei, Gabriela Firea il ataca pe seful PNL citand din Albert Camus - Prostia are talentul de a fi insistenta. Primarul general al Bucurestiului il face las pe liderul liberal, pentru ca premierul-bufon musca si fuge de o intalnire cu ea in emisiuni televizate si il compara cu fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea.

Gabriela Firea, replica pentru Ludovic Orban: Faceai chermeze in birou, stropite cu alcool din belsug

Gabriela Firea a lansat acuzatii extrem de dure la adresa lui Ludovic Orban, intr-o postare pe Facebook.

LUDOVIC ORBAN: Ne pare rau ca Marea Britanie paraseste UE

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca regreta decizia Marii Britanii de a parasii Uniunea Europeana dar ca obiectivul fundamental al tarii noastre este apararea drepturilor cetatenilor romani, el subliniind implicarea in negocierile privind acordurile post-Brexit referitoare la relatia intre Regatul Unit si UE.

LUDOVIC ORBAN: Invitat special in cadrul sedintei boardului CNIPMMR

Astazi, 30 ianuarie a. c. , la sediul CNIPMMR, a avut loc prima sedinta a boardului CNIPMMR din acest an unde, ca invitat special, a fost prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Ludovic Orban, prima reactie dupa depunerea motiunii: Niste oameni politici care si-au demonstrat lipsa de valoare

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban a fost depusa joi de PSD, dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. in replica, Ludovic Orban spune ca motiunea este depusa de niste oameni care si-au demonstrat lipsa de valoare.

Ludovic Orban, precizari dupa depunerea motiunii: Niste oameni politici care si-au demonstrat lipsa de valoare

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban a fost depusa joi de PSD, dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. in replica, Ludovic Orban spune ca motiunea este depusa de niste oameni care si-au demonstrat lipsa de valoare.

Liderul deputatilor social-democrati: PSD nu va vota un nou guvern condus de Ludovic Orban

Daca motiunea de cenzura va trece si se va ajunge in situatia de a fi vortat un nou guvern, PSD nu va acorda votul unui executiv condus tot de Ludovic Orban, a anuntat, sambata, liderul deputatilor.

Ludovic Orban: Nu poate exista natiune puternica cu cetateni asistati, care asteapta sa primeasca de la stat

Premierul Ludovic Orban, a declarat vineri seara, ca nu poate exista o natiune puternica cu cetateni slabi, , care s-au obisnuit sa fie asistati, motivand ca statul nu poate sa dea decat ce colecteaza de la cei care muncesc.

Ludovic Orban: Nu toate spitalele vor putea derula toate programele de sanatate

Ludovic Orban a vorbit despre proiectul de liberalizare a serviciilor medicale si accesul spitalelor private la programele publice.

Premierul Ludovic Orban la Summit-ul Grupului Prietenii Coeziunii, in Portugalia

Premierul Ludovic Orban va participa la Summit-ul Grupului Prietenii Coeziunii, desfasurat sambata, 1 februarie 2020, la Beja, in Portugalia. Din delegatia guvernamentala va face parte si ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Bolos.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )