Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: 80% din banii cheltuiti pentru achizitionarea combustibilului pentru producerea energiei termice si electrice in Bucuresti se duc in pamant sau in buzunarele smecherilor care si-au batut joc de oameni

B1 B1,
Ludovic Orban: 80% din banii cheltuiti pentru achizitionarea combustibilului pentru producerea energiei termice si electrice in Bucuresti se duc in pamant sau in buzunarele smecherilor care si-au batut joc de oameni

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, la lansarea programului politic al PNL Bucuresti, ca sistemul de furnizare a energiei termice in Capitala nu este deloc sustenabil si ca este nevoie de investitii. continuă pe B1

Romania va recupera banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR

Ministerul Sanatatii a anuntat ca Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR efectuate la nivel national in vederea identificarii persoanelor infectate cu.

MINISTERUL SANATATII: Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR

Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR efectuate la nivel national in vederea identificarii infectiilor cu virusul SARS-CoV-2, in cadrul Programului national de supraveghere si control al bolilor transmisibile prioritare, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Sanatatii MS), conform Agerpres.

Ludovic Orban, anunt de ultim moment pentru cei care se intorc din strainatate. Ce vor fi obligati sa faca

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. Ludovic Orban a anuntat in cursul diminetii de luni ca in ciuda cresterilor mari de cazuri COVID-19, situatia este pentru moment tinuta sub control, insa Guvernul are in vederea modificarea restrictiilor cu privire la carantinarea cetatenilor pentru 14 zile. Noi masuri sunt in analize si discutii Ludovic .

Ludovic Orban, despre alegerile locale: Am dispus toate masurile, astfel ca oamenii sa voteze in siguranta

In cursul zilei de marti, premierul Ludovic Orban a explicat faptul ca Guvernul a adoptat toate masurile de prevenire a raspandirii SARS-CoV-2, atat pentru organizarea alegerilor cat si pentru desfasurarea.

Ludovic Orban, despre posibila carantinare a unor zone sau localitati: Vom mai lua aceste masuri acolo unde este evident ca avem o raspandire in comunitate

In cursul zilei de marti, Ludovic Orban a fost intrebat daca, pentru moment, Guvernul se gandeste la o posibila carantinare a unor localitati, in contextul in care numarul zilnic de cazuri de COVID-19 este ma.

Ludovic Orban: Prin aceasta modificare a rectificarii, PSD a transmis ca vrea sa nu se mai poata plati salariile si pensiile. Bugetul nu isi mai poate permite nicio crestere a cheltuielilor in momentul de fata (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a criticat PSD, luni, pentru modificarile propuse cu privire la rectificarea bugetara si a amintit ca restul fomatiunilor politice nu au fost prezente la aceasta masacrare a bugetului.

Gabriela Firea, umilita public de Ludovic Orban. Ce a putut sa spuna despre Podul Ciurel, lucrarea ei

Ludovic Orban o umileste public pe Gabriela Firea. El spune ca pasajul Ciurel este inutil daca in prelungire nu se construieste legatura dintre Autostrada A1 si Splaiul Independentei. Gabriela Firea umilita public de premierul Ludovic Orban Premierul Romaniei Ludovic Orban spune ca Pasajul Ciurel duce de nicaieri spre nicaieri deocamdata si este inutil pentru ca .

Cine este fiul lui Ludovic Orban. Tudor, implicat intr-un scandal la scoala

Ludovic Orban, premierul Romaniei, in viata publica este deja cunoscut si vazut de o lume intreaga. insa, in spatele usilor inchise, Orban este sot, tata si cap de familie. Tudor Orban, fiul acestuia, se pare ca a avut ceva probleme la scoala, cand era mai mic. Cine este fiul lui Ludovic Orban in urma cu .

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Avem mai multe masuri prin care vrem sa dezvoltam piata de capital din Romania

Guvernul are mai multe masuri prin care vrea sa dezvolte piata de capital din Romania, a spus ieri premierul Ludovic Orban, la evenimentul care a marcat trecerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) in categoria pietelor emergente secundare. Orban a spus ca printre acestea se numara listarea de noi companii de stat, simplificarea procedurilor fiscale pentru investitorii de retail, facilitati fiscale pentru companiile care doresc sa se listeze, precum si lansarea de noi emisiune de titluri de stat prin intermediul BVB.

Ce se intampla cu profesorii care refuza sa predea online. Ludovic Orban a facut anuntul acum

Seful Executivului, Ludovic Orban, a declarat ca vor fi luate masuri legale in dreptul cadrelor didactice care refuza sa predea cursuri online elevilor. Totodata, acesta a anuntat ca, astazi, ministrul Educatiei, Monica Anisie, are consultari cu reprezentantii asociatiilor comunelor, oraselor si municipiilor, cu scopul de analiza cand vor putea fi inchise scolile pentru pregatirea sectiilor .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )