Libnet.ro
UNICEF

13:00

MINISTERUL SANATATII: Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTERUL SANATATII: Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR

Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR efectuate la nivel national in vederea identificarii infectiilor cu virusul SARS-CoV-2, in cadrul Programului national de supraveghere si control al bolilor transmisibile prioritare, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Sanatatii MS), conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Romania va deconta, din fonduri europene, banii pentru testele RT-PCR. Ar urma sa primeasca 200 de milioane de euro

Ministerul Sanatatii a anuntat ca Romania va recupera din fonduri europene banii cheltuiti pe testele RT-PCR efectuate la nivel national pentru identificarea infectiilor cu coronavirus. Ministerul a depus spre.

Autospeciale de supraveghere cu termoviziune, din fonduri europene, pentru Politia de Frontiera

Preocuparea permanenta a Ministerului Afacerilor Interne de a asigura securizarea granitelor externe.

Romania va recupera banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR

Ministerul Sanatatii a anuntat ca Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru decontarea testelor RT-PCR efectuate la nivel national in vederea identificarii persoanelor infectate cu.

Mesajul pacientilor catre Nelu Tataru: Criza Euthyrox nu s-a rezolvat, iar dupa 8 luni dumneavoastra nu puteti sa ne spuneti ce solutii are Ministerul Sanatatii

Criza Euthyrox, medicament vital pentru 500 de mii de pacienti romani care sufera de afectiuni tiroidiene, nu s-a rezolvat nici la 8 luni de la declansarea ei, iar dumneavoastra nu puteti in continuare sa ne spuneti ce se intampla si ce solutii are Ministerul Sanatatii, este mesajul transmis de Rozalina Lapadatu, presedintele Asociatiei Pacientilor cu Afectiuni Autoimune, catre ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. 7 luni fara Euthyrox, cel mai cautat medicament din Romania. Cosmarul celor 500 de mii de pacienti ignorati de Ministerul Sanatatii .

Gabriela Firea: Un banal aviz din partea DSP blocheaza atragerea a 25 de milioane de euro fonduri europene pentru spitale. Probabil ca se incearca sa ajungem in colaps (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, sustine ca un simplu aviz din partea DSP blocheaza atragerea a 25 de milioane de euro fonduri europene pentru spitale. Am cheltuit pana acum 15 milioane de.

Fonduri europene de 1-5 milioane Euro pentru firme IT. Domeniile si conditiile din Programul de digitalizare a IMM

Programul de digitalizare a IMM-urilor, care ofera fonduri nerambursabile de 150 de milioane de euro, a mai avansat putin: zilele trecute s-au publicat in Monitorul Oficial schemele de ajutor de stat si de minimis, cu conditiile de finantare si codurile CAEN eligibile pentru partea destinata firmelor IT.

Gabriela Firea: Din cauza unui aviz DSP nu se pot atrage fonduri europene. Toata tara sta in pixul unei doamne

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit depsre problemele care tin in loc fondurile europene oferite in contextul pandemiei de coronavirus. Gabriela Firea sustine ca toata tara este in pixul unei doamne de la DSP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )