Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ludovic Orban a ajuns la uzina Ford, care a reluat productia. Premierul va merge, ulterior, si la uzina Dacia

B1 B1,
Ludovic Orban a ajuns la uzina Ford, care a reluat productia. Premierul va merge, ulterior, si la uzina Dacia

Ludovic Orban a ajuns la uzina Ford, care a reluat productia. Premierul va merge, ulterior, si la uzina Dacia stire in curs de actualizare . continuă pe B1

Ludovic Orban anunta numarul romanilor care s-au intors in tara, de la inceputul pandemiei. Cifra uriasa

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni seara intr-o conferinta de presa ca de la inceputul pandemiei s-au intors in tara aproape 1,3 milioane de romani. Premierul a adaugat ca acestia vor primi ajutor de la stat.

Ce masina ar cumpara Ludovic Orban: Ford sau Dacia?

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat, joi, dupa vizite consecutive la Uzina Ford de la Craiova si la Uzina Dacia de la Mioveni, ce masina ar prefera, dintre cele doua.

Dacia si Ford reiau luni productia de vehicule, dupa mai bine de 40 de zile de pauza

Ford reia luni productia de vehicule si de motoare la Craiova, in timp ce Dacia reia productia de vehicule, dupa ce acum doua saptamani a redeschis uzina Mecanica. Ambii producatori au implementat masuri severe de distantare sociala si productia porneste de la un nivel minim si va creste in pasi mici. intreruperea a insemnat ca cele doua uzine au produs cu 75. 000 de automobile mai putin. Cele doua companii au oprit productia pe 19 martie.

Premierul Ludovic Orban va merge joi la Uzina Dacia de la Mioveni pentru consultari cu managementul companiei

Premierul Ludovic Orban va vizita joi, 7 mai, Uzina Dacia de la Mioveni si va avea consultari cu managementul companiei.

Ludovic Orban a fost intrebat ce masina prefera: Ford sau Dacia? Raspunsul premierului

Ludovic Orban a fost intrebat, joi, in timpul unei vizite de lucru la uzinele Dacia de la Mioveni ce masina ar prefera dintre Ford si Dacia.

LUDOVIC ORBAN Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban a transmis, marti, ca decizia CEDO in cazul Laurei codruta Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD. Orban considera ca CCR s-a compromis prin propriile decizii care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului, iar modul de actiune si constituire a Curtii ar trebui regandite.

Ludovic Orban: Decizia Curtii Constitutionale este aproape un indemn la anarhie, la nerespectarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a criticat in termeni foarte duri decizia Curtii Constitutionale referitoare la amenzile date pe perioada situatiei de urgenta. Aceasta decizie este aproape un indemn la anarhie, la nerespectarea legilor, a regulilor. Eu nu pot sa inteleg cum poate o Curte Constitutionala sa dea o asemenea decizie, a declarat joi Orban. Acesta sustine ca se va reveni la vechile amenzi. insa nu explica modul in care se poate reveni la vechile amenzi, deoarece art. 28 din OUG 11999 care le reglementa a fost declarat neconstitutional.

Ludovic Orban: Este important sa se dea drumul la vanatoarea de mistreti

Premierul Ludovic Orban considera ca este importanta ridicarea restrictiilor legate de vanatoare, incepand cu 15 mai, in special la mistreti. E foarte bine ca presedintele a anuntat anumite categorii de activitati care se liberalizeaza, printre care pescuitul si vanatoarea, a declarat marti Orban.

Ludovic Orban: Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii CCR de catre PSD

Premierul Ludovic Orban a transmis, marti, ca decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD. Orban considera ca CCR s-a compromis prin propriile decizii care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului, iar modul de actiune si constituire a Curtii ar trebui regandite.

LUDOVIC ORBAN, REFERITOR LA DECIZIA IN CAZUL KOVESI: CCR s-a compromis

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, sustine ca prin decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi CCR s-a compromis, subliniind necesitatea reanalizarii modului in care se compune si functioneaza Curtea Constitutionala a Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )