Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ludovic Orban a fost intrebat ce masina prefera: Ford sau Dacia? Raspunsul premierului

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban a fost intrebat ce masina prefera: Ford sau Dacia? Raspunsul premierului

Ludovic Orban a fost intrebat, joi, in timpul unei vizite de lucru la uzinele Dacia de la Mioveni ce masina ar prefera dintre Ford si Dacia. continuă pe Antena3

Ludovic Orban a ajuns la uzina Ford, care a reluat productia. Premierul va merge, ulterior, si la uzina Dacia

Ludovic Orban a ajuns la uzina Ford, care a reluat productia. Premierul va merge, ulterior, si la uzina Dacia stire in curs de actualizare .

Ce masina ar cumpara Ludovic Orban: Ford sau Dacia?

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat, joi, dupa vizite consecutive la Uzina Ford de la Craiova si la Uzina Dacia de la Mioveni, ce masina ar prefera, dintre cele doua.

Ludovic Orban: Decizia Curtii Constitutionale este aproape un indemn la anarhie, la nerespectarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a criticat in termeni foarte duri decizia Curtii Constitutionale referitoare la amenzile date pe perioada situatiei de urgenta. Aceasta decizie este aproape un indemn la anarhie, la nerespectarea legilor, a regulilor. Eu nu pot sa inteleg cum poate o Curte Constitutionala sa dea o asemenea decizie, a declarat joi Orban. Acesta sustine ca se va reveni la vechile amenzi. insa nu explica modul in care se poate reveni la vechile amenzi, deoarece art. 28 din OUG 11999 care le reglementa a fost declarat neconstitutional.

Ludovic Orban si Nelu Tataru, chemati in Parlament sa dea explicatii cu privire la masurile luate in timpul epidemiei

Premierul Ludovic Orban a fost chemat in fata Parlamentului, in 18 mai, pentru a da explicatii cu privire la masurile luate impotriva COVID-19. Si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost chemat in fata alesilor in 11 mai.

Ludovic Orban, chemat la raport in Parlament pe 18 mai. Cand vin sa dea explicatii Nelu Tataru si Florin Citu

Premierul Ludovic Orban a fost chemat la Ora Guvernului, pe 18 mai, pentru a vorbi de masurile luate de Executiv de cand a fost decretata starea de urgenta. De asemenea, in Parlament vor veni cu o saptamana inainte si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si ministrul de Finante, Florin Citu.

Ideea pesedista privind Fondul Suveran de Investitii, mult criticata anii trecuti de PNL, reluata de actuala guvernare Ludovic Orban: Avem modelul dezvoltat de polonezi

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca actuala guvernare se gandeste la constructia unui fond de investitii, pe model polonez. Nu este o idee noua, ci una care a tot fost dezvoltata de fostele guvernari, in speciale cele controlate de Liviu Dragnea. Atunci, Ludovic Orban critica foarte dur infiintarea unui fond suveran de investitii, spunand ca este o megaescrocherie prin care Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai profitabile companii romanesti. Este o idee rostogolita de toate guvernarile, din 2013 pana in prezent.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Romania nu a fost pregatita pentru a se confrunta cu COVID-19. Nu am avut stocuri de materiale, echipamente, medicamente

Premierul Ludovic Orban sustine la aceasta ora o conferinta de presa in contextul in care in Romania va incepe, din 15 mai, o relaxare treptata a restrictiilor impuse in contextul pandemiei de.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Romania nu a fost pregatita pentru a se confrunta cu COVID-19. Vrem sa ajungem la peste 15.000 de testezi. Dupa 15 mai, vom elimina restrictiile in mod gradual. in economie, lucrurile stau mai bine decat ne asteptam (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, luni, o conferinta de presa in care a prezentat situatia actuala a epidemiei de coronavirus din Romania, precum si masurile care au fost luate pana acum de Guvern pentru a .

Ludovic Orban, despre plecarea in alte localitati dupa 15 mai: Decizia se va lua in ultima zi a starii de urgenta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a spus ca nu a fost luata vreo decizie legata de posibilitatea de a parasi localitatea in care avem domiciliul, dupa data de 15 mai.

Ludovic Orban: Tudorel Toader este o rusine pentru Romania. Un ministru al Justitiei care a dus la o decizie care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului nu mai are ce sa caute in Comisia de la Venetia (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca fostul ministrul al Justitiei, Tudorel Toader, este o rusine pentru Romania, in conditiile in care el a fost initiatorul demersurilor care au dus la revocarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )