Libnet.ro
UNICEF

23:00

LUDOVIC ORBAN: Copiii si adolescentii incep un an scolar atipic, un adevarat test pentru intreaga societate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Copiii si adolescentii incep un an scolar atipic, un adevarat test pentru intreaga societate

Educatia este o conditie de baza pentru o societate civilizata si elevii se intorc in clase pentru a-si continua pregatirea cu o lectie in plus - grija fata de propria sanatate si fata de cei din jur, a transmis, astazi, premierul Ludovic Orban, in mesajul cu ocazia inceperii noului an scolar. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Copiii si adolescentii incep un an scolar atipic, un adevarat test pentru intreaga societate

Educatia este o conditie de baza pentru o societate civilizata si elevii se intorc in clase pentru a-si continua pregatirea cu o lectie in plus - grija fata de propria sanatate si fata de cei din jur, a transmis, astazi, premierul Ludovic Orban, in mesajul cu ocazia inceperii noului an scolar.

Ludovic Orban: Acest inceput de an scolar reprezinta o provocare pentru toti. Purtati masca, respectati regulile de protectie si de siguranta sanitara, pretuiti educatia!

Premierul Ludovic Orban a transmis, luni, un mesaj, cu ocazia inceperii anului scolar 2020-2021. Seful Guvernului a subliniat faptul ca intreaga societate se afla in fata unui test, cel al unui an scolar.

Ludovic Orban, cu ocazia inceperii noului an scolar: Elevii se intorc in clase cu o lectie in plus - grija fata de propria sanatate si fata de cei din jur

Premierul Ludovic Orban afirma in mesajul transmjis luni, cu ocazia inceperii noului an scolar, ca elevii se intorc in clase pentru a-si continua pregatirea cu o lectie in plus pe care trebuie sa o invete: grija fata de propria sanatate si fata de cei din jur, subliniind ca ne confruntam cu un inamic diferit fata de virusurile cunoscute pana acum, iar solutia pe care o avem la indemana este sa impiedicam transmiterea lui.

LUDOVIC ORBAN: Doar 35% din populatia Romaniei este conectata la reteaua de gaze

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Orsova, unde a participat la prezentarea proiectului Conducta de transport gaze naturale pe directia Prunisor-Orsova-Baile Herculane-Jupa, ca doar 35% din populatia Romaniei este conectata la reteaua de gaze.

LUDOVIC ORBAN: Metroul Drumul Taberei se va deschide dupa semnarea procesului verbal de receptie

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca Metroul Drumul Taberei se va deschide dupa semnarea procesului verbal de receptie, care depinde de cateva obiectii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, iar rezolvarea lor este de ordinul zilelor.

Ludovic Orban, despre redeschiderea scolilor: Copiii sunt mai putin expusi riscului decat la locurile de joaca

Premierul Ludovic Orban, prezent duminica la Calarasi, le-a transmis parintilor sa nu se teama pentru copiii lor la redeschiderea anului scolar. Seful Guvernului a spus ca micutii vor fi mai putin expusi riscului decat daca s-ar afla la locurile de joaca sau oriunde, in aer liber.

24 de scoli din Capitala incep cursurile exclusiv online. Ludovic Orban atentioneaza

Peste 100 de scoli din 43 de localitati vor incepe scolile in scenariul rosu. 24 de unitati de invatamant in aceasta situatie sunt din Capitala. Iar astazi va incepe distributia celor 82. 000 de tablete achizitionate de Ministerul Educatiei. Ludovic Orban atentioneaza autoritatile sa faca rapid achizitiile pentru ca elevii sa aiba acces pana luni la tehnologia necesara pentru scoala.

Ludovic Orban, mesaj inainte de inceperea anului scolar: Sunt convins ca la scoala copilul va fi mai putin expus riscului de imbolnavire (VIDEO)

Premierul Romaniei a declarat in cursrul zilei de duminica, cu mai putin de 24 de ore inainte de inceperea noului an scolar ca are incredere in dascalii si in sistemul de educatie din tara. Mai mult.

Ludovic Orban, despre inceperea anului scolar 2020 - 2021: Suntem pregatiti sa reactionam la orice situatie apare

In timpul vizitei la Valcea, premierul Romaniei, Ludovic Orban, a explicat faptul ca unitatile de invatamint sunt in proprietatea localitatilor si exista o legatura directa intre scoli si.

LUDOVIC ORBAN, CATRE DACIAN CIOLOS: Sa ceri demisia cu o zi inainte de inceperea scolii mi se pare o politizare dramatica a subiectului

Premierul Ludovic Orban i-a reamintit lui Dacian Ciolos ca in urma cu o saptamana cerea Guvernului sa nu politizeze subiectul privind inceperea anului scolar, iar acum liderul PLUS cere demisia ministrului Educatiei cu o zi inaintea deschiderii scolilor. Acesta a adaugat ca Monica Anisie a fost secretar de stat in Ministerul Educatiei in perioada Cabinetului Ciolos si l-a intrebat pe fostul prim-ministru tehnocrat ca acum nu mai este buna ca ministru Monica Anisie, cand nu mai face parte din aceeasi forma de guvernare, conform News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )