Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ludovic Orban, despre inceperea anului scolar 2020 - 2021: Suntem pregatiti sa reactionam la orice situatie apare

B1 B1,
Ludovic Orban, despre inceperea anului scolar 2020 - 2021: Suntem pregatiti sa reactionam la orice situatie apare

In timpul vizitei la Valcea, premierul Romaniei, Ludovic Orban, a explicat faptul ca unitatile de invatamint sunt in proprietatea localitatilor si exista o legatura directa intre scoli si. continuă pe B1

Cum s-a pregatit scoala smart din Ciugud pentru inceperea anului scolar: sistem inteligent de recunoastere faciala cu termometru contactless

Prima unitate de invatamant smart din mediul rural din Romania, Scoala Gimnaziala din comuna Ciugud, a fost pregatita cu masuri speciale pentru inceperea anului scolar 2020 - 2021.

Tariceanu ii solicita din nou premierului Orban sa amane inceperea anului scolar dupa alegerile locale

Calin Popescu Tariceanu a solicitat din nou premierului Ludovic Orban sa amane inceperea anului scolar dupa alegerile locale din 27 septembrie. Liderul ALDE i-a transmis sefului Guvernului ca se joaca cu focul si ca Executivul trebuie sa isi ia timp ca sa organizeze mai bine deschiderea scolilor. Daca ti-e frica de faptul ca ceilalti vor lua un avans in alegeri, putem merge pana la a suspenda campania electorala ca sa va dam sansa de a organiza cum trebuie ziua de 14 septembrie, ii mai spune Tariceanu prim-ministrului, conform news. ro.

Alexandru Rafila, despre inceperea anului scolar: Va creste numarul de cazuri. Scolile trebuie sa aiba stocuri de masti de protectie

Reprezentantul Romaniei la OMS, profesorul Alexandru Rafila, a afirmat, joi, ca dupa deschiderea scolilor va creste numarul de cazuri, adaugand ca scolile ar trebui sa aiba stocuri de masti de protectie.

Anul scolar 2020-2021. Noua regula pentru elevii din Romania. Anuntul lui Orban

Noul an scolar 2020-2021 sta sa inceapa, iar emotiile sunt mari, atat pentru parinti si elevi, cat si pentru oficialii care au luat decizia de a redeschide institutiile de invatamant. in acest context, premierul Ludovic Orban a vorbit despre noile masuri care vor fi introduse in scoli. Vor fi camere web in toate clasele si .

DOCUMENT Totul despre cele 5 avize medicale pentru inceperea anului scolar: Care sunt si in ce situatie este necesar fiecare dintre ele

5 avize medicale sunt necesare pentru inceperea anului scolar, insa nu pentru toti copiii, ci in functie de situatia fiecaruia. Daca in cazul unui copil pot fi necesare mai multe avize, in cazul altora poate fi necesar unul singur. Cele 5 avize sunt: recomandarea pentru copiii cu boli cronice, adeverinta de boli cronice in cazul apartinatorilor, avizul epidemiologic, adeverinta de intrare in colectivitate si adeverinta pentru educatie fizica. Ministerul Sanatatii a transmis catre Directiile de Sanatate Publica din tara adresa finala in care arata in ce conditii este nevoie de fiecare dintre aceste avize, document obtinut de HotNews. ro.

Anul scolar 2020-2021. Ghidul complet pentru inceperea scolilor: ce trebuie sa stie toti elevii

In contextul epidemiei de coronavirus, un ghid elaborat de Ministerul Educatiei era mai mult decat necesar pentru inceperea noului an scolar 2020 2021. Elevii trebuie sa stie ce-i asteapta din 14 septembrie. Cum se vor desfasura orele si care sunt regulile ce trebuie respectate in incinta scolilor. Ghidul complet pentru inceperea scolilor, pentru anul .

Care sunt cele cinci avize medicale necesare la inceperea anului scolar

5 avize medicale sunt necesare pentru inceperea anului scolar, insa nu pentru toti copiii, ci in functie de situatia fiecaruia. Daca in cazul unui copil pot fi necesare mai multe avize, in cazul altora poate fi necesar unul singur, scrie Hotnews.

Mesajul ministrului Educatiei, inainte de inceperea anului scolar: Va asigur ca s-au luat toate masurile necesare. Niciodata scoala nu a beneficiat de atata atentie

Cu doar doua zile inainte de inceperea anului scolar si in contextul in care guvernul a aprobat abia vineri banii pentru achizitionarea de laptop-uri si a dispus conectarea scolilor la internet, ministrul Educatiei Monica Anisei sustine ca guvernul si-a facut treaba. Va asigur ca s-au luat toate masurile necesare pentru a continua procesul educational in cele mai bune conditii, a transmis responsabilul guvernamental. in plus, ea sustine ca niciodata invatamantul nu a beneficiat de atata atentie si poate ca era nevoie de momentul zero pentru ca Romania sa redescopere importanta educatiei si a rolului profesorului.

Actiune suplimentara de igienizare si dezinfectare a vehiculelor Societatii de Transport Bucuresti, inainte de inceperea anului scolar

O actiune suplimentara de igienizare si dezinfectare a autobuzelor, troleibuzelor si tramvaielor Societatii de Transport Bucuresti are loc, sambata si duminica, pentru a asigura o mai mare siguranta pentru elevi, la inceperea anului scolar, conform news. ro.

Anul scolar 2020-2021. Ce decizie au luat profesorii, cu doar 5 zile inainte de inceperea scolilor

Decizia socanta a cadrelor didactice cu doar 5 zile inainte de inceperea noului an scolar! Ce vor face profesorii si cum le afecteaza asta imaginea, dar si elevii claselor unde predau? in contextul in care ne aflam, alegerea lor este una de neinteles. An scolar 2020-2021. Decizia controversata a profesorilor Profesorii revin in atentia tuturor .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )