Libnet.ro
UNICEF

19:00

LUDOVIC ORBAN: incercam sa aplicam modelul Kurzarbeit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: incercam sa aplicam modelul Kurzarbeit

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca in Romania ar urma sa fie aplicat modelul Kurzarbeit. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: incercam sa aplicam modelul Kurzarbeit

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca in Romania ar urma sa fie aplicat modelul Kurzarbeit.

VIDEO Ludovic Orban: Am putea aplica modelul de munca Kurzarbeit, care prevede un program flexibil pentru angajati

In Romania ar urma sa fie aplicat modelul Kurzarbeit, care presupune un program flexibil de munca, a anuntat luni premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca modelul are oarecum un caracter de noutate in Romania, dar a fost aplicat in tari europene, in special in Germania, si a dat rezultate. incercam si noi sa aplicam acest sistem de program flexibil de munca. Trebuie sa fixam cadrul, a spus Orban.

Ludovic Orban: Vom aloca resurse impresionante in infrastructura

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, la Brasov, ca Guvernul va aloca resurse impresionante cu.

Premierul Ludovic Orban: Nu ne permitem dublarea alocatiilor. Masura ar implica 7 miliarde de lei

Premierul Ludovic Orban afirma ca Guvernul nu-si permite dublarea alocatiilor, suma necesara fiind de 7 miliarde de lei. intrebat, duminica seara, la Romania TV, despre dublarea alocatiilor copiilor, Orban a declarat: Vom cauta o solutie, nu ne putem permite dublarea alocatiilor.

Premierul Ludovic Orban, vizita oficiala la Suceava: Vom aloca 1 miliard de euro din fonduri europene, in urmatorii 7 ani, pentru finantarea proiectelor de infiintare de distributii de gaz in localitatile Romaniei (VIDEO)

UPDATE, 20 iuni, 11. 25 Prim-ministrul Ludovic Orban a sustinut o prima serie de declaratii de presa, in cadrul vizitei oficiale pe care o desfasoara la Suceava. Cu aceasta ocazie, premierul a reiterat ca.

Premierul Ludovic Orban: Majorarea cu 40% a pensiilor nu are cum sa fie sustinuta financiair Se continua aceasta sarabanda, iar cei care au creat-o sunt cei de la PSD

Premierul Ludovic Orban a respins posibilitatea ca pensiile sa fie majorate cu 40%, chiar si intr-un context favorabil din punct de vedere economic, in conditiile in care legea formulata de PSD nu prevede su.

Premierul Ludovic Orban: Majorarea cu 40% a pensiilor nu are cum sa fie sustinuta financiar Se continua aceasta sarabanda, iar cei care au creat-o sunt cei de la PSD

Premierul Ludovic Orban a respins posibilitatea ca pensiile sa fie majorate cu 40%, chiar si intr-un context favorabil din punct de vedere economic, in conditiile in care legea formulata de PSD nu prevede su.

Ce a spus premierul despre redeschiderea restaurantelor si relansarea sectorului HoReCa. Ludovic Orban: Am avut consultari repetate cu reprezentantii din industria ospitalitatii

Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat, sambata, ca se vor lua masuri pentru redeschiderea restaurantelor si relansarea industriei HoReCa daca acest lucru va fi posibil, in functie de evolutia pandemiei de CO.

Premierul Ludovic Orban: Atat tronsonul BRUA din Romania, cat si gazoductul Ungheni-Chisinau vor fi finalizate in acest an, ambele sub coordonarea Transgaz

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca atat gazoductul Ungheni-Chisinau, cat si tronsonul romanesc din BRUA, gazoductul care va traversa Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria, vor fi finalizate in.

Premierul Ludovic Orban: Nu imi doresc sa mai impunem nicio restrictie. Vreau ca viata sa revina la normal, sa nu mai afectam nicio activitate. Solutia e ca romanii sa respecte regulile

Premierul Ludovic Orban a subliniat ca nu isi doreste ca Executivul sa mai impuna restrictii, si ca vrea ca viata sa revina la normal, sa nu mai afectam nicio activitate economica, sociala, culturala.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )