Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO Ludovic Orban: Am putea aplica modelul de munca Kurzarbeit, care prevede un program flexibil pentru angajati

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ludovic Orban: Am putea aplica modelul de munca Kurzarbeit, care prevede un program flexibil pentru angajati

In Romania ar urma sa fie aplicat modelul Kurzarbeit, care presupune un program flexibil de munca, a anuntat luni premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca modelul are oarecum un caracter de noutate in Romania, dar a fost aplicat in tari europene, in special in Germania, si a dat rezultate. incercam si noi sa aplicam acest sistem de program flexibil de munca. Trebuie sa fixam cadrul, a spus Orban. continuă pe Hotnews

LUDOVIC ORBAN: Am putea vorbi de un val doi daca ar fi disparut complet raspandirea virusului in comunitate

Ludovic Orban sustine ca s-ar putea vorbi despre un al doilea val al epidemiei in situatia in care ar fi disparut complet transmiterea intracomunitara a virusului SARS-CoV-2, ceea ce nu este cazul.

LUDOVIC ORBAN: incercam sa aplicam modelul Kurzarbeit

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca in Romania ar urma sa fie aplicat modelul Kurzarbeit.

LUDOVIC ORBAN: incercam sa aplicam modelul Kurzarbeit

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca in Romania ar urma sa fie aplicat modelul Kurzarbeit.

Cand se va circula cu metroul in Drumul Taberei Ludovic Orban, despre magistrala M5: E o lucrare extrem de complexa, cu foarte multe elemente de noutate (VIDEO, FOTO)

Premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au efectuat, luni, o vizita de lucru la santierul Magistralei de metrou M5 din Bucuresti. Seful Guvernului a declarat ca magistrala 5 va fi.

Ludovic Orban anunta ca in Romania va fi implementat programul SURE. Care sunt beneficiile pentru companii si angajati in contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, in cadrul unei dezbateri organizate la Ministerul Muncii, ca in Romania va fi implementat programul SURE, care presupune, printre altele, faptul ca angajatorii pot stabili.

Premierul Ludovic Orban, dupa ce Nicusor Dan a fost sabotat din nou: Niste nesimtiti, care isi bat joc de Bucuresti de patru ani de zile, au ajuns sa considere Capitala mosia lor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a reactionat, vineri, la faptul ca Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a fost sabotat din nou in timpul unei conferinte de presa, care a fost marcata.

Bucuresti, mai degraba comuna primitiva decat smart city: ce spune Ludovic Orban

Pentru a putea fi recunoscut drept un smart city, Bucurestiul mai are nevoie de multe imbunatatiri. Premierul Ludovic Orban a vorbit si el despre orasele inteligente din Romania, in special.

Ludovic Orban, mesaj pentru industria ospitalitatii. Cand se redeschid restaurantele

Premierul Ludovic Orban le-a transmis oamenilor de afaceri din industria ospitalitatii, care au cerut insistent redeschiderea afacerilor, ca, daca se va putea, masurile de restrictie vor fi relaxate, daca nu, nu.

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Daca raspandirea virusului nu va depasi anumite limite, va fi posibil. Daca nu, nu

Premierul Ludovic Orban le transmite reprezentantilor din industria HoReCa, care au cerut insistent redeschiderea restaurantelor, ca daca nivelul de raspandire a virusului nu va depasi anumite limite, se va putea, daca nu, nu.

Ludovic Orban: imi doresc un mandat de patru ani in fruntea Guvernului astfel incat, cand vom taia panglici, sa stim clar ca este doar meritul nostru

Prim-ministrul Ludovic Orban afirma ca isi doreste un mandat de patru ani in fruntea Guvernului pentru a putea sa finalizeze obiective de investitii mari in infrastructura. Cine taie panglica nu este intotdeauna cel care are meritul pentru realizarea unei lucrari, declara premierul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )