Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Pensiile speciale pentru primari si alti alesi locali vor fi din nou amanate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Pensiile speciale pentru primari si alti alesi locali vor fi din nou amanate

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres, ca intentioneaza sa emita un act normativ prin care prevederea din Codul administrativ referitoare la acordarea pensiilor speciale primarilor, vicepresedintilor, presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene sa fie din nou amanata, aratand ca acest lucru ar putea fi facut prin legea bugetului de stat pe anul viitor. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Pensiile speciale pentru primari si alti alesi locali vor fi din nou amanate

Primul ministru, Ludovic Orban, a anuntat ca intentioneaza sa emita un act normativ prin care prevederea din Codul administrativ referitoare la acordarea pensiilor speciale ale primarilor, presedintilor si.

Ludovic Orban, despre locurile disponibile pentru pacientii COVID-19, in ATI: Capacitate este in crestere Permanent am gasit solutii (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de joi, premierul Ludovic Orban a discutat si despre situatia paturilor de la ATI din Romania, in conditiile in care Grupul de Comunicare Strategica a anuntat un nou record al pe.

LUDOVIC ORBAN: Pentru toate persoanele aflate in carantina sau izolare se va asigura dreptul de vot

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pentru toate persoanele aflate in carantina sau izolare, urmare a faptului ca sunt contacti ai unor bolnavi COVID, se va asigura dreptul de vot si acestia vor putea solicita urna mobila, subliniind ca Directiile de Sanatate Publica sunt obligate sa emita deciziile de carantinare sau izolare in acest sens.

LUDOVIC ORBAN: Gazul romanesc trebuie sa ajunga in casele romanilor pentru cresterea calitatii vietii

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca gazul metan trebuie sa ajunga in cat mai multe din casele romanilor si sa conduca astfel la o crestere a calitatii vietii acestora, in acest sens Guvernul alocand peste un miliard de euro pentru infiintarea de retele de distributie a gazelor in localitatile care nu beneficiaza inca de aceste facilitati.

LUDOVIC ORBAN: Finalizarea gazoductului BRUA, o investitie extrem de importanta pentru Romania si Europa

Finalizarea gazoductului BRUA reprezinta o investitie extrem de importanta pentru Romania si pentru Europa, permitand astfel diversificarea surselor de aprovizionare cu gaz natural ale Uniunii Europene, a declarat astazi, premierul Ludovic Orban, prezent in localitatea Jupa din judetul Caras-Severin, cu prilejul incheierii lucrarilor la prima faza a acestui proiect de investitii.

LUDOVIC ORBAN: De la fostul primar general nu am primit decat adrese in care ni se cereau bani

Premierul Ludovic Orban, intrebat astazi de ce colaborarea dintre Guvern si Primaria Generala a Capitalei nu a fost la fel de eficienta si in timpul administratiei anterioare, a declarat ca de la fostul primar nu a primit decat adrese in care i se cereau bani.

LUDOVIC ORBAN: Romania va beneficia, in perioada 2021-2030, de o finantare de aproximativ 6 miliarde de euro prin Fondul de modernizare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, in perioada 2021-2030, Romania va beneficia, prin Fondul de modernizare, de o finantare din bani europeni estimata la aproximativ 6 miliarde de euro, fondurile urmand a fi destinate, in special, unor investitii in capacitati de producere prin cogenerare si in energie verde regenerabila.

LUDOVIC ORBAN: Sfatul meu sincer catre Arhiepiscopul Teodosie este sa indemne credinciosii la respectarea regulilor

Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat, astazi, ca in Constanta nu se interzic slujbele religioase, dar se organizeaza in anumite conditii, deoarece zona este carantinata.

Ludovic Orban promite investitii masive pentru dezvoltarea sportului

Guvernul intentioneaza sa sustina un amplu program de constructie de baze sportive si terenuri de an.

Ludovic Orban: Nu vor scadea salariile si pensiile, dar in institutii trebuie sa scapam de unii care nu-si fac treaba

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu se pune problema taierii pensiilor si salariilor. in schimb, este posibila o majorare a lor, asta daca evolutia economiei o va permite. Pe de alta parte, seful.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )