Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ludovic Orban promite investitii masive pentru dezvoltarea sportului

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban promite investitii masive pentru dezvoltarea sportului

Guvernul intentioneaza sa sustina un amplu program de constructie de baze sportive si terenuri de an. continuă pe România Liberă

Sanatatea in programele de guvernare: PNL promite investitii masive, PSD vrea dezvoltarea retelei de centre comunitare, iar USR planuieste liberalizarea sistemului de asigurari de sanatate

Toate cele trei partide, PNL, PSD si USR-PLUS, au alocat spatiu generos domeniului sanatatii, in programele lor de guvernare. PNL promite cresterea finantarii publice pentru sanatate pana la 6% din PIB, investitii masive si o ampla reforma, PSD vine si el cu promisiunea alocarii suplimentare cate 0,5% din PIB pe an pentru sanatate, in fiecare an, si promoveaza conceptul de sanatate publica comunitara, iar USR vrea sa liberalizeze sistemul de asigurari de sanatate, sa nu mai existe doar CNAS.

Ludovic Orban, despre locurile disponibile pentru pacientii COVID-19, in ATI: Capacitate este in crestere Permanent am gasit solutii (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de joi, premierul Ludovic Orban a discutat si despre situatia paturilor de la ATI din Romania, in conditiile in care Grupul de Comunicare Strategica a anuntat un nou record al pe.

LUDOVIC ORBAN: Pentru toate persoanele aflate in carantina sau izolare se va asigura dreptul de vot

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pentru toate persoanele aflate in carantina sau izolare, urmare a faptului ca sunt contacti ai unor bolnavi COVID, se va asigura dreptul de vot si acestia vor putea solicita urna mobila, subliniind ca Directiile de Sanatate Publica sunt obligate sa emita deciziile de carantinare sau izolare in acest sens.

Ludovic Orban: Vom beneficia de cel mai mare pachet de sprijin financiar pe care l-am avut vreodata la dispozitie. Ne angajam sa-l folosim integral pentru dezvoltarea Romaniei

Ludovic Orban participa, joi seara, la un eveniment organizat cu ocazia lansarii Planului National de Redresare si Rezilienta, alaturi de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Suntem pe punctul de intrat.

PLANUL NATIONAL DE REDRESARE SI REZILIENTA Ultima sansa pentru dezvoltarea infrastructurii

30,4 miliarde euro, din care peste 64% sunt alocati pentru dezvoltarea infrastructurii din toate domeniile de activitate pe coordonatele tranzitiei verzi si a combaterii efectelor schimbarilor climatice * Proiectele trebuie finalizate pana in vara anului 2026 si trebuie sa contina o parte de reformare a domeniului carora li se adreseaza Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR) a fost lansat in dezbatere publica de catre Ministerul Fondurilor Europene, cu peste 45 de zile intarziere fata de data fixata initial in luna august: 1 octombrie. in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene au prezentat principalele directii ale planului care va fi negociat cu Comisia Europeana si care ar urma sa fie finantat din a doua parte a anului viitor, in cazul in care Ungaria si Polonia nu vor bloca in continuare aprobarea fondurilor pentru Mecanismul de rezilienta si recuperare.

LUDOVIC ORBAN: Romania va beneficia, in perioada 2021-2030, de o finantare de aproximativ 6 miliarde de euro prin Fondul de modernizare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, in perioada 2021-2030, Romania va beneficia, prin Fondul de modernizare, de o finantare din bani europeni estimata la aproximativ 6 miliarde de euro, fondurile urmand a fi destinate, in special, unor investitii in capacitati de producere prin cogenerare si in energie verde regenerabila.

VIDEO Ludovic Orban: Stadionul Steaua a renascut precum Phoenix din cenusa Nicusor Dan: Am o nostalgie dupa fostul stadion Ghencea

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la evenimentul de receptie a proiectului de investitii Complexul Sportiv Steaua, ca stadionul Steaua a renascut precum pasarea Phoenix din cenusa, iar acum se prezinta intr-o forma moderna. Seful Executivului a adaugat ca spera ca stadionul sa gazduiasca multe echipe care sa faca performanta la nivel european si international. De asemenea, primarul general Nicusor Dan a marturisit ca are o anumita doza de nostalgie si isi aminteste cum a fost in anul 1987 la meciul Romania - Spania incheiat cu scorul de 3 la 1, pe vremea cand era elev in lotul de matematica.

LUDOVIC ORBAN: Posibilii parteneri ai PNL sunt USR, PMP, UDMR

USR, PMP si UDMR sunt posibilii parteneri ai PNL pentru formarea unei majoritati parlamentare dupa alegerile din 6 decembrie, insa abia dupa aflarea rezultatelor se va sti care sunt posibilitatile, a declarat premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, joi seara la B1TV, precizand ca liberalii exclud din start orice fel de colaborare cu PSD, scrie News.

Ludovic Orban: Reindustrializarea Romaniei constituie un obiectiv prioritar pentru politica Guvernului pe care il conduc

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari, vineri, in cadrul unei vizite in judetul Dambovita,ca reindustrializare Romaniei reprezinta un obiectiv cheie al guvernarii liberale si un suport al relansarii.

Guvernul a lansat un portal prin care cetatenii pot transmite propunerile lor pentru debirocratizarea administratiei. Ludovic Orban: Suntem foarte hotarati sa schimbam radical lucrurile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a participat, vineri, la a treia reuniune lunara a Comitetului Interministerial pentru debirocratizare. in cadrul evenimentului, a fost lansat portalul guvernamental simplificare. gov. ro, prin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )