Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Riscul de aparitie a unor noi restrictii creste odata cu majorarea numarului de persoane infectate zilnic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Riscul de aparitie a unor noi restrictii creste odata cu majorarea numarului de persoane infectate zilnic

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca majorarea numarului de persoane infectate cu SARS-CoV-2 poate fi oprita prin cresterea numarului celor care respecta regulile de protectie a sanatatii, adaugand ca riscul de aparitie a unor noi restrictii este mai mare cu cat sporesc cazurile de COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Avertismentul lui Orban: Cu cat creste numarul de persoane infectate zilnic, cu atat riscul de aparitie a unor noi restrictii creste

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca majorarea numarului de persoane infectate cu SARS-CoV-2 poate fi oprita prin cresterea numarului celor care respecta regulile de protectie a sanatatii, adaugand ca riscul de aparitie a unor noi restrictii este mai mare cu cat sporesc cazurile de COVID-19.

Ludovic Orban: Cu cat creste numarul de persoane infectate zilnic, cu atat riscul de aparitie a unor noi restrictii creste

Premierul Ludovic Orban a declarat ca daca tot creste zilnic numarul de persoane infectate cu noul coronavirus, atunci creste si riscul aparitei unor noi restrictii. El a adaugat ca Guvernul nu vreau sa impuna noi restrictii, de aceea a reinterat mesajul pentru romani de a respecta regulile de protectie sanitara - purtarea mastii, respectarea distantei sociale si dezinfectarea mainilor.

Ludovic Orban, despre recordul de cazuri de COVID-19: Nu ignorati pericolul! Cu cat creste numarul de persoane infectate zilnic, cu atat riscul de aparitie a unor noi restrictii creste (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut apel la populatie sa nu ignore pericolul reprezentat de noul coronavirus si sa respecte regulile de protectie sanitara stabilite de autoritati. Cu cat creste numarul de.

LUDOVIC ORBAN: Vom decide luni sa reintroducem restrictii pentru tarile care au nivel de infectare superior

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va decide, luni, reintroducerea de restrictii pentru tarile care au un nivel de infectare superior cu noul coronavirus in ultimele 14 zile in comparatie cu situatia din Romania, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban anunta inasprirea sanctiunilor: Trebuie introduse restrictii pentru a putea preveni raspandirea virusului

Premierul Ludovic Orban a tinut astazi o conferinta de presa dupa ce a discutat, in cadrul unei videoconferinte cu prefectii si cu Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta pe subiectul intensificarii actiunilor in lupta contra raspandirii infectiei cu coronavirus. Astfel, premierul a spus ca trebuie introduse restrictii acolo unde situatia o impune.

Ludovic Orban: CNSU decide luni daca reintroducem restrictii pentru tarile care au nivel de infectare superior nivelului din Romania

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va fi o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU) care va stabili reintroducerea unor restrictii pentru tarile care au nivelul de infectare superior pe ultimele 14 zile nivelului din Romania.

LUDOVIC ORBAN: Profesorii care refuza sa predea online nu mai au ce cauta in sistemul de educatie

Profesorii care refuza sa predea online nu mai au ce cauta in sistemul de educatie, a declarat, astazi, premierul Ludovic Orban, care a subliniat ca dascalii au obligatia sa se adapteze la orice situatie.

LUDOVIC ORBAN: Procesul de achizitie de tablete continua la toate nivelurile

Procesul de achizitie de tablete continua atat la nivelul Oficiului National pentru Achizitii Centralizate ONAC), cat si al inspectoratelor scolare si administratiilor locale, a declarat astazi premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Rata incidentei cumulate de transmitere a COVID-19 in Bucuresti - sub 1,5

Rata incidentei cumulate de transmitere a COVID-19 la nivelul Capitalei este sub 1,51. 000 locuitori, a declarat, astazi, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca autoritatile se raporteaza la datele de la Evidenta Populatiei care indica 2,2 milioane de locuitori la nivelul Bucurestiului.

LUDOVIC ORBAN: Continuam procesul de crestere a procentului de elevi care sa poata participa la invatamantul online

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca Guvernul continua procesul de crestere a procentului de elevi care sa poata participa la invatamantul online.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )