Libnet.ro
UNICEF

09:00

LUDOVIC ORBAN: Rata incidentei cumulate de transmitere a COVID-19 in Bucuresti - sub 1,5

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Rata incidentei cumulate de transmitere a COVID-19 in Bucuresti - sub 1,5

Rata incidentei cumulate de transmitere a COVID-19 la nivelul Capitalei este sub 1,51. 000 locuitori, a declarat, astazi, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca autoritatile se raporteaza la datele de la Evidenta Populatiei care indica 2,2 milioane de locuitori la nivelul Bucurestiului. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Continuam procesul de crestere a procentului de elevi care sa poata participa la invatamantul online

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca Guvernul continua procesul de crestere a procentului de elevi care sa poata participa la invatamantul online.

LUDOVIC ORBAN: Vom decide luni sa reintroducem restrictii pentru tarile care au nivel de infectare superior

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va decide, luni, reintroducerea de restrictii pentru tarile care au un nivel de infectare superior cu noul coronavirus in ultimele 14 zile in comparatie cu situatia din Romania, a anuntat premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Am solicitat comitetelor pentru situatii de urgenta o implicare mai serioasa in implementarea masurilor anti-COVID-19

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a cerut comitetelor judetene pentru situatii de urgenta o implicare mult mai serioasa in implementarea masurilor legale adoptate de autoritati, a actiunilor de control si a comunicarii cu cetatenii pentru respectarea masurilor de protectie a sanatatii, in contextul epidemiei cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Ziua pentru constientizarea risipei alimentare provoaca la gasirea solutiilor pentru restabilirea echilibrului

Ziua internationala de constientizare asupra risipei alimentare semnaleaza un aspect anormal al raportarii la alimente din partea unui numar semnificativ de oameni, dar provoaca, totodata, la gasirea de solutii in vederea restabilirii echilibrului, a transmis, astazi, premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN, DUPA CE GABRIELA FIREA A CERUT REPETAREA ALEGERILOR: Trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, in legatura cu scandalul de la alegerile locale din Capitala in urma caruia Gabriela Firea cere repetarea alegerilor, ca Firea trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o primar general. Premierul a precizat ca nu a vazut imaginile publicate de PSD in care acestia sustin ca sunt furate voturi.

LUDOVIC ORBAN, MESAJ PENTRU STUDENTI: Pandemia a impus restrictii, dar nu vom permite sa afecteze accesul la educatie

Prim-ministrul Ludovic Orban a transmis un mesaj studentilor si profesorilor, la inceputul noului an universitar, aratand ca acesta debuteaza sub impactul crizei sanitare, dar ca dreptul de a invata este fundamental si trebuie respectat indiferent de dificultatile momentului.

Ludovic Orban, despre eventuale masuri in contextul numarului de cazuri de COVID-19 in Bucuresti: Nu am trecut de o rata de 1,5% (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de declaratii jurnalistilor, in cursul zilei de joi. Presedintele PNL a discutat despre numarul alarmant al cazurilor de COVID-19, dar si despre masurile ce se impun pe.

Se reintroduc restrictii noi! Ludovic Orban a facut anuntul chiar in seara aceasta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii noi, pentru cetatenii care vin din alte state cu un nivel de infectare mai ridicat. Se reintroduc noi restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Miercuri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii pentru cei care vin din alte tari care au .

Ludovic Orban, catre reprezentantii HORECA: Vad priviri nu foarte dragastoase de la dumneavoastra Activitatea restaurantelor din zonele cu multe infectari va fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi ca Executivul cauta solutii de sustinere a sectorului HORECA. Am gandit programul de granturi pentru sectoarele afectate de COVID, incercam sa gasim solutii de sustinere, un sistem de vouchere pentru zona turistica, a declarat Orban la Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii. UPDATE in acele localitati in care este depasit procentul de infectari cu coronavirus, care este stabilit de 1,5 %, se va lua decizia ca, o perioada, pana scade procentul sub 1,5%, sa se restrictioneze activitatea restaurantelor, a declarat joi Ludovic Orban. Acesta a mai spus ca sunt evenimente, precum nuntile, la care nu sunt respectate regulile.

Azi au cazut capete in PNL! Ludovic Orban a facut anuntul final, dupa alegerile locale 2020

Azi, miercuri, 30 septembrie, s-au taiat capete in PNL. Ludovic Orban a facut anuntul final. Comitetul Politic National al PNL s-a reunit miercuri dimineata pentru a analiza rezultatul alegerilor locale 2020. Potrivit unor surse politice, premierul Ludovic Orban a cerut sanctionarea liderilor de filiale care au obtinut un scor de sub 20%, fapt care s-a .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )