Libnet.ro
UNICEF

21:00

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa aducem gazul cat mai aproape de comunitatile locale pentru a dezvolta retele inteligente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Vrem sa aducem gazul cat mai aproape de comunitatile locale pentru a dezvolta retele inteligente

Premierul Ludovic Orban afirma ca obiectivul Guvernului este de a extinde cat mai mult reteaua magistrala de gaz, astfel incat comunitatile locale sa poata dezvolta retele inteligente de gaz. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura a parut mai degraba menita sa rezolve probleme interne ale PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in Gorj, ca motiunea de cenzura a fost mai degraba menita sa rezolve problemele interne ale PSD, fiind depusa cu spatele la cetatean si cu fata spre interesul politic al social-democratilor.

LUDOVIC ORBAN: Orice discutie legata de nivelul redeventelor sau alte taxe trebuie dictata de conjunctura economica

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Targu Jiu, ca orice discutie legata de nivelul redeventelor sau de alte taxe trebuie sa fie rationala si sa tina cont de conjunctura economica si de interesele Romaniei.

LUDOVIC ORBAN: Asistam si astazi la incercari ale unor formatiuni politice de factura post comunista de a bloca democratia

Premierul Ludovic Orban a transmis astazi, intr-un mesaj cu ocazia Zilei comemorarii victimelor fascismului si comunismului, ca o conditie esentiala pentru ca greselile trecutului sa nu se repete este constientizarea raului facut de orice regim totalitar, aratand ca asistam si astazi la incercari ale unor formatiuni politice de factura post comunista de a bloca democratia.

LUDOVIC ORBAN: Calea ferata pan-europeana Constanta - Curtici, modernizata pana la jumatatea anului 2023

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca infrastructura feroviara de pe coridorul pan-european Constanta - Curtici va fi modernizata pana la jumatatea anului 2023, cu exceptia tronsonului Predeal - Brasov, care este dificil de realizat.

LUDOVIC ORBAN: Ne-am angajat sa construim aproape 3.000 de kilometri de autostrazi, drumuri expres, investitii importante

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul s-a angajat sa construiasca circa 3. 000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres. Seful Executivului a adaugat ca, in baza programului de relansare economica, CNAIR va avea investitii si proiecte foarte importante in acest sens.

LUDOVIC ORBAN: S-au depus candidaturile, cum sa amani alegerile? Numai PSD se poate gandi la asa ceva

Premierul Ludovic Orban a exclus, astazi, posibilitatea amanarii datei alegerilor locale, stabilita pentru 27 septembrie, in conditiile in care birourile electorale au inregistrat deja candidaturile.

Ludovic Orban: Suntem guvernul care se afla in cea mai dificila situatie in care s-a gasit vreodata un guvern. Ce s-ar fi intamplat cu Romania daca la guvernare ar fi ramas PSD cu Dancila? (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit vineri, la Timisoara, la evenimentul de lansare a candidatilor PNL din Timis la alegerile locale, despre actualul context politic, in care Guvernul se afla sub spectrul.

Ludovic Orban: Gazul romanesc trebuie sa ajunga in casele romanilor. Obiectivul nostru este extinderea retelei de magistrale pentru a-l aduce mai aproape de comunitatile locale (VIDEO)

Obiectivul Guvernului Orban este sa extinda cat mai mult reteaua de magistrale, astfel incat gazul sa fie adus mai aproape de comunitatile locale, iar acestea sa poata dezvolta retele inteligente, a precizat.

Ludovic Orban: Cresterea punctului de pensie de 14% este maximul cat am putut sa realizam. Nu cred ca isi imagineaza vreun roman ca daca am fi avut bani la dispozitie sa crestem pensiile cu 40%, nu le-am fi marit (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca majorarea punctului de pensie cu 14% este maximul pe care il poate suporta bugetul in acest moment, in contextul in care Romania traverseaza o criza economica.

Ludovic Orban, despre reluarea cursurilor in septembrie 2020: Obiectivul nostru este acela de a asigura cele mai bune conditii pentru inceperea anului scolar (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat duminica, in timpul unei conferinte de presa in judetul Gorj ca urmeaza sa fie alocate 175 de milioane de euro, din fonduri europene, pentru decontarea cheltuielilor in.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4424 seconds )