Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura a parut mai degraba menita sa rezolve probleme interne ale PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura a parut mai degraba menita sa rezolve probleme interne ale PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in Gorj, ca motiunea de cenzura a fost mai degraba menita sa rezolve problemele interne ale PSD, fiind depusa cu spatele la cetatean si cu fata spre interesul politic al social-democratilor. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Vineri depunem la CCR sesizarea in ceea ce priveste motiunea de cenzura. Aceasta pare a fi scrisa de Dancila

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca vineri va depune la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR, n. r. ) o sesizare in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care, dupa parerea sa, este.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura a PSD: Astazi am depus la Curtea Constitutionala o sesizare prin care am invocat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala, intre Guvern si Parlament (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a depus astazi, 21 august o sesizare la Curtea Constitutionala, privind existenta unui conflict intre Guvern si Parlament, cu privire la motiunea de.

PNL va invoca la CCR un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament. Ludovic Orban, despre pseudo-motiunea depusa de PSD: O colectie de minciuni

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei, a oferit o prima reactie la acuzatiile pe care PSD le aduce Guvernului prin motiunea de cenzura citita joi, in plenul reunit al Parlamentului, de senatorul social-democrat.

Ludovic Orban duce razboiul cu PSD la alt nivel. Motiunea parca e scrisa de Viorica Dancila

Ieri, pe 20 august, in Parlamentul Romaniei a fost citita motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, motiune demarata de PSD. Imediat dupa citirea acesteia in Parlament, Guvernul Orban a contestat legalitatea demersului partidului de opozitie la CCR. PSD in criza de timp, asteptand decizia Curtii Mutarea Guvernului condus de Ludovic Orban era una previzibila, dar .

Ludovic Orban, despre pseudo-motiunea depusa de PSD: E o colectie de minciuni fara precedent in istoria motiunilor. Declansam conflictul juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament (VIDEO)

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei, a oferit o prima reactie la acuzatiile pe care PSD le aduce Guvernului prin motiunea de cenzura citita joi, in plenul reunit al Parlamentului, de senatorul social-democrat.

Ludovic Orban, despre motiunea PSD: Parca a fost scrisa de Dancila

Dupa citirea textului motiunii de cenzura in plenul Parlamentului, premierul Ludovic Orban l-a catal.

Ludovic Orban: Niciun partid nu poate sa-si bata joc de institutia motiunii de cenzura

Premierul Ludovic Orban considera ca depunerea unei motiuni de cenzura in vacanta parlamentara este .

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa aducem gazul cat mai aproape de comunitatile locale pentru a dezvolta retele inteligente

Premierul Ludovic Orban afirma ca obiectivul Guvernului este de a extinde cat mai mult reteaua magistrala de gaz, astfel incat comunitatile locale sa poata dezvolta retele inteligente de gaz.

Ludovic Orban, despre reluarea cursurilor in septembrie 2020: Obiectivul nostru este acela de a asigura cele mai bune conditii pentru inceperea anului scolar (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat duminica, in timpul unei conferinte de presa in judetul Gorj ca urmeaza sa fie alocate 175 de milioane de euro, din fonduri europene, pentru decontarea cheltuielilor in.

Ludovic Orban: CE Oltenia are un viitor cert si va beneficia de investitii de peste 3,5 miliarde de euro. Planul de restructurare va fi transmis, saptamana viitoare, catre Comisia Europeana (VIDEO)

Complexul Energetic Oltenia are un viitor cert si va beneficia de investitii de peste 3,5 miliarde de euro, a subliniat duminicapremierul Ludovic Orban, care a mai precizat, printre altele,ca planul de re.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )