Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ludovic Orban, anunt important despre Raed Arafat. Ce se intampla cu Departamentul pentru Situatii de Urgenta

B1 B1,
Ludovic Orban, anunt important despre Raed Arafat. Ce se intampla cu Departamentul pentru Situatii de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca nu a luat, inca,o deciziein privinta sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. Asa cum am anuntat, evaluam activitatea. continuă pe B1

Ce se intampla cu amenzile din 2020, conform premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a venit cu un anunt legat de cuantumul amenzilor din 2020. De la 1 ianuarie, ar putea creste salariul minim, asa ca ar trebui sa creasca si punctul de amenda. De la 1.

Bogdan Chirieac, marturisire uluitoare despre Raed Arafat: Am fost martor. I-au oferit greutatea lui in aur

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat la Punctul de intalnire atacurile ministrului Marcel Vela indreptate impotriva lui Raed Arafat. Bogdan Chirieac a povestit un dialog la care a fost martor, atunci cand lui Raed Arafat i-a fost facuta o oferta uluitoare, pentru a prelua sistemul de urgenta din alta tara.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora in scandalul privind cumulul pensiei cu salariul de la stat

Guvernul, anunt oficial despre valoarea punctului de amenda in 2019. Este legat de salariul minim pe economie!

Guvernul a facut anuntul oficial despre valoarea punctului de amenda in 2019, fiind vorba despre o hotarare pe care premierul Ludovic Orban a stabilit ca va fi pusa in practica in viitorul nu foarte indepartat. Marti a fost anuntat ce se va intampla cu valoarea din prezent a punctului de amenda, dar si in ce .

Ce spune Raed Arafat despre demisia sa de la DSU

Raed Arafat, creatorul SMURD, a facut duminica seara cateva precizari in legatura cu presiunile care se fac la adresa pentru a demisiona.

Ludovic Orban a facut marele anunt! Guvernul isi asuma raspunderea

Premierul Ludovic Orban a declarat ca sedinta de Guvern de marti va avea doua parti, iar in cadrul a.

Ce se ascunde in spatele schimbarii lui Raed Arafat?

Seful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit si despre schimbarea lui Raed Arafat si ce se afla in spatele acestei decizii.

Raed Arafat: Nu demisionez eu! Sa ma demita daca vor

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a afirmat, duminica seara, ca nu va demisiona din functie, insa nu este lipit de scaun si daca vrea cineva sa il demita, o poate.

Ce se va intampla cu punctul de amenda din 2020. Anuntul lui Ludovic Orban

Guvernul va ingheta valoarea punctului de amenda pentru anul viitor, dar calculul trebuie schimbat, avand in vedere ca aceasta relatie intre punctul de amenda si salariul minim pe economie nu este solutia care sa se poata aplica, este anuntul premierului Ludovic Orban.

Ajutor nesperat pentru Raed Arafat, in plin scandal. I-au oferit greutatea lui in aur! Cine ii ia acum apararea

Un analist politic comenteaza atacurile ministrului Marcel Vela la adresa lui Raed Arafat. Bogdan Chireac sustine ca Arafat a primit la un moment dat o oferta uriasa pentru a prelua sistemul de urgenta dintr-o alta tara. Acestuia i s-ar fi oferit greutatea lui in aur. Raed Arafat primeste un ajutor nesperat: Probabil a salvat un .

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )