Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ludovic Orban, anunt cu scandal despre redeschiderea restaurantelor. Cand ar urma sa se intample

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anunt cu scandal despre redeschiderea restaurantelor. Cand ar urma sa se intample

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca vom putea discuta despre redeschiderea restaurantelor atunci cand contextul epidemiologic va fi sensibil imbunatatit. Restaurantele s-ar putea redeschide in etape, primele vizate fiind cele din incintele hotelurilor. Prrim ministrul vrea garantii de la patronii restaurantelor pentru a le putea deschide si in interior. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, anunt-bomba. Ce se intampla cu pandemia in Romania

Ludovic Orban a declarat, joi, ca dupa cum arata arata datele, parem ca am oprit cresterea numarului de noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Premierul a adaugat ca pericolul cel mai mare ar fi fost ca Romania sa inregistreze o tendinta de progresie geometrica.

Scandal politic urias, acuzatii incredibile intre Gabriela Firea si Ludovic Orban

Este scandal in toata regula intre premierul Romaniei si primarul general al Capitalei pe achizitionarea mastilor pentru persoanele defavorizate. Ludovic Orban acuza ca licitatia de la Ministerul Sanatatii a fost contestata si apoi atacata la Curtea de Apel de o firma abonata a Primariei Capitalei. De cealalta parte, Gabriela Firea acuza Guvernul ca nu este capabil sa asigure mastile de protectie promise populatiei si ca incearca, de fapt, sa gaseasca tapi ispasitori.

Restaurantele care s-ar putea redeschide primele Ludovic Orban: Avem nevoie de cooperare din partea tuturor patronilor in respectarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca guvernantii isi doresc redeschiderea restaurantelor, dar pentru asta este nevoie de o imbunatatire macar sensibila a contextului epidemiologic in tara noastra. Acesta a .

LUDOVIC ORBAN, DESPRE DOSARUL 10 AUGUST: Reprimarea cu brutalitate a unei manifestatii pasnice de catre fortele de ordine nu trebuie sa scape nepedepsita

Premierul Ludovic Orban saluta decizia conducerii DIICOT de infirmare a clasarii dosarului 10 august. Reprimarea cu brutalitate a unei manifestatii pasnice de catre fortele de ordine nu trebuie sa scape nepedepsita, afirma el, citat de News. ro.

Ludovic Orban, despre dosarul 10 august: Cetatenii si justitia nu mai au nevoie de un alt dosar cu aceeasi soarta ca cele ale Mineriadelor si Revolutiei

Premierul Ludovic Orban, saluta decizia conducerii DIICOT de infirmare a clasarii Dosarului 10 august. Premierul considera ca adevarul despre incidentele din 10 august 2018 trebuie stabilit in justitie, adica de o instanta investita cu acest drept, de aceea apreciaza decizia de continuare a anchetei. Este inadmisibil ca la aproape doi ani de la evenimentele violente din Piata Victoriei, romanii inca nu au aflat adevarul despre responsabilii care au coordonat si dispus actiunea de reprimare a unei manifestatii care incepuse pasnic, a spus Orban, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Ludovic Orban, acuzatii dure la adresa Gabrielei Firea. Premierul a dezvaluit cand vor ajunge mastile la persoanele defavorizate

Premierul Ludovic Orban a acuzat-o pe Gabriela Firea ca minte populatia, dupa ce primarul general al Capitalei a declarat ca o persoana din anturajul premierului e apropiata de firma care a contestat licitatia privind mastile pentru persoanele defavorizate.

Ludovic Orban, despre ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada: Numarul de restrictii este mic si nu ne dorim

Premierul Romaniei, Ludovc Orban, a vorbit in cursul serii de duminica despre situatia disperata din Romania, tinand cont ca s-a inregistrat pentru a doisprezecea zi consecutiva un numar de peste 1000 de imbolnaviri noi. Acesta explica ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada si cine se face vinovat pentru ce se intampla in aceste .

Mihai Tudose, scrisoare deschisa catre Ludovic Orban. Ce spune fostul premier despre candidatul PNL, prefect de Braila

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose atrage atentia, intr-o scrisoare deschisa adresata premierului Ludovic Orban, asupra faptului ca prefectul de Braila, Catalin Boboc, ar urmari doar sa-si faca imagine pentru a putea candida la o functie in administratia judeteana, iar daca inainte de pandemie era posibil acest lucru, situatia actuala impune o implicare serioasa a prefectului in gestionarea situatiei.

Klaus Iohannis i-a convocat la Cotroceni pe Ludovic Orban si Monica Anisie: Se discuta despre conditiile in care va incepe noul an scolar (VIDEO)

Soarta noului an scolar s-ar putea decide miercuri la Palatul Cotroceni. Premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, printre care Monica Anisie, cea care detine portofoliul Educatiei, au fost convocati de.

Ludovic Orban, despre PMP: Nu exista negocieri esuate. Noi avem disponibilitatea de a coopera

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, referindu-se la faptul ca PMP nu a fost cooptat in aliante cu USR, ca nu exista negocieri esuate si ca liberalii au disponibilitatea de a coopera cu formatiunea condusa de Eugen Tomac in consiliile judetene si locale, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )