Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ludovic Orban anunta o finantare de 1,27 miliarde de lei pentru Sanatate

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban anunta o finantare de 1,27 miliarde de lei pentru Sanatate

Premierul Ludovic Orban a participat, luni, la semnarea contractelor de finantare din fonduri europene a 10 proiecte ce vor fi implementate de spitale din Bucuresti, in contextul crizei provocata de COVID-19. continuă pe Antena3

Ludovic Orban anunta 280 de noi locuri ATI in spitale, incepand de saptamana viitoare

Vineri, la Suceava, premierul a anuntat ca, de saptamana viitoare, in Bucuresti, vor fi disponibile .

Ludovic Orban: Semnam contracte de finantare pentru dotarea a 10 spitale din Bucuresti Nicusor Dan: Sunt fericit ca Guvernul si Ministerul Fondurilor au reusit sa aiba acest raspuns rapid

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca luni au fost semnate contractele de finantare pentru 10 spitale din Capitala, iar in total finantarea pentru Bucuresti va fi destinata catre 22 de spitale, suma fiind de 100 milioane euro. Seful Executivului a adaugat ca in total pentru modernizarea si dotarea unitatilor spitalicesti va fi alocata suma de 7,5 miliarde euro din fonduri europene si de coeziune, in urmatorii 7 ani. La eveniment au participat si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Orban anunta semnarea unor contracte pentru dotarea a 10 spitale din Capitala. Nicusor Dan: Va asigur de toata deschiderea si colaborarea noastra

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, alaturi de primarul Capitalei Nicusor Dan, ca au fost semnate contracte de finantare pentru 10 spitale din Capitala, iar in total finantarea pentru Bucuresti va fi destinata catre 22 de spitale, suma fiind de 100 de milioane de euro.

Finantare din fonduri europene pentru 10 spitale din Capitala. Ludovic Orban: Sunt bani destinati inzestrarii cu aparatura, echipamente si orice alte investitii necesare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a participat, luni, la semnarea contractelor de finantare din fonduri europene a 10 proiecte ce vor fi implementate de spitale din Bucuresti, cu scopul cresterii capacitatii de raspuns la cr.

LUDOVIC ORBAN: Sistemul de sanatate va beneficia in urmatorii ani de o investitie de aproape de 7,5 miliarde euro

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in urmatorii ani sistemul de sanatate va beneficia de o alocare totala de aproape 7,5 miliarde de euro, bani proveniti din finantari europene.

LUDOVIC ORBAN: Sistemul de sanatate va beneficia in urmatorii ani de o investitie de aproape 7,5 miliarde euro

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in urmatorii ani sistemul de sanatate va beneficia de o alocare totala de aproape 7,5 miliarde de euro, bani proveniti din finantari europene.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se va intampla in ziua alegerilor, pe 6 decembrie. Noi reguli pentru cei care vor vota

Ludovic Orban vine cu informatii calde referitoare la desfasurarea alegerilor din 6 decembrie. Pentru ca multi romani se tem sa mearga la vor in contextul pandemiei de COVID-19, premierul vine cu asigurari menite sa-i linisteasca pe cetateni cu privire la siguranta sanatatii publice in timpul alegerilor. Mesajul lui Ludovic Orban pentru persoanele afectate direct de .

LUDOVIC ORBAN: Somam PSD sa inceteze atacurile mizerabile impotriva presedintelui Klaus Iohannis

PNL someaza PSD sa inceteze atacurile la adresa presedintelui Klaus Iohannis, a declarat, astazi, liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne dorim carantinarea Bucurestiului, dar exista o metodologie

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca nu se doreste carantinarea Capitalei, adaugand ca exista o metodologie pentru luarea unei astfel de decizii, pe baza practicilor la nivel mondial.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE RECOMANDAREA OMS PRIVIND REDESCHIDEREA SCOLILOR: Obiectivul nostru e sa reducem numarul de infectari zilnice

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Suceava, ca obiectivul Guvernului este reducerea numarului de infectari zilnice cu SARS-CoV-2, ca reactie la recomandarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii privind redeschiderea scolilor in pandemie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.211 seconds )