Libnet.ro
UNICEF

20:15

Finantare din fonduri europene pentru 10 spitale din Capitala. Ludovic Orban: Sunt bani destinati inzestrarii cu aparatura, echipamente si orice alte investitii necesare (VIDEO)

B1 B1,
Finantare din fonduri europene pentru 10 spitale din Capitala. Ludovic Orban: Sunt bani destinati inzestrarii cu aparatura, echipamente si orice alte investitii necesare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a participat, luni, la semnarea contractelor de finantare din fonduri europene a 10 proiecte ce vor fi implementate de spitale din Bucuresti, cu scopul cresterii capacitatii de raspuns la cr. continuă pe B1

Peste 2 milioane de euro din fonduri europene pentru modernizarea ColegiuluiI.D. Lazarescu din Cugir

Colegiul Tehnic I. Lazarescu din Cugir va fi reabilitat, modernizat si dotat printr-un proiect in valoare totala de peste 12 milioane de lei, majoritatea fonduri europene nerambursabile REGIO.

Orban anunta semnarea unor contracte pentru dotarea a 10 spitale din Capitala. Nicusor Dan: Va asigur de toata deschiderea si colaborarea noastra

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, alaturi de primarul Capitalei Nicusor Dan, ca au fost semnate contracte de finantare pentru 10 spitale din Capitala, iar in total finantarea pentru Bucuresti va fi destinata catre 22 de spitale, suma fiind de 100 de milioane de euro.

Ludovic Orban: Semnam contracte de finantare pentru dotarea a 10 spitale din Bucuresti Nicusor Dan: Sunt fericit ca Guvernul si Ministerul Fondurilor au reusit sa aiba acest raspuns rapid

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca luni au fost semnate contractele de finantare pentru 10 spitale din Capitala, iar in total finantarea pentru Bucuresti va fi destinata catre 22 de spitale, suma fiind de 100 milioane euro. Seful Executivului a adaugat ca in total pentru modernizarea si dotarea unitatilor spitalicesti va fi alocata suma de 7,5 miliarde euro din fonduri europene si de coeziune, in urmatorii 7 ani. La eveniment au participat si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Ludovic Orban anunta o finantare de 1,27 miliarde de lei pentru Sanatate

Premierul Ludovic Orban a participat, luni, la semnarea contractelor de finantare din fonduri europene a 10 proiecte ce vor fi implementate de spitale din Bucuresti, in contextul crizei provocata de COVID-19.

Criza COVID: Zece spitale din Bucuresti primesc peste 330 milioane de lei din bani europeni pentru a cumpara aparatura necesara

Premierul Ludovic Orban, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, au semnat luni 10 contracte finantate din fonduri europene, in valoare totala de peste 330 milioane de lei, pentru dotarea a 10 spitale din Bucuresti ca raspuns la criza COVID 19. Printre echipamentul care va fi achizitionat se numara: 126 aparate de ventilatie, 342 statii de monitorizare, 101 aparate pentru investigare respiratorie si digestiva, 99 ecografe, 205 echipamente electrocardiografe si defibrilatoare.

VIRGIL POPESCU: Acordul Comisiei Europene pentru reactoarele 3 si 4 permite demararea in forta a parteneriatului cu americanii

Avizul Comisiei Europene pentru reactoarele 3 si 4 permite demararea in forta a acordului cu americanii si permite atragerea de noi parteneri in proiect, a scris, astazi, pe Facebook, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

SEFUL AGENTIEI EUROPENE PENTRU SIGURANTA ZBORULUI Europa va ridica in ianuarie restrictiile de zbor impuse avionului Boeing 737 MAX

Europa va ridica in ianuarie restrictiile de zbor impuse avionului Boeing 737 MAX, dupa ce autoritatea de reglementare americana FAA) a pus capat consemnarii la sol din ultimele 20 de luni, care a fost impusa dupa prabusirea a doua aeronave de acest tip, a declarat seful Agentiei pentru Siguranta Aviatiei EASA) din Uniunea Europeana, Patrick Ky, relateaza news. ro.

Profesor de matematica din Berlin, arestat pentru canibalism

Politia germana a arestat un barbat suspectat de crima motivata sexual si canibalism, dupa ce oasele victimei au fost gasite intr-un parc din Berlin, informeaza BBC. Posibil caz de canibalism in.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )