Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ludovic Orban anunta ca Guvernul va sesiza CCR in legatura cu legea privind dublarea alocatiilor: Este un proiect in care nu sunt prevazute sursele de finantare (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban anunta ca Guvernul va sesiza CCR in legatura cu legea privind dublarea alocatiilor: Este un proiect in care nu sunt prevazute sursele de finantare (VIDEO)

Premierul a anuntat luni ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la dublarea alocatiilor. Seful Executivului a anuntat ca sesizarea se va baza pe faptul ca in actul normativ care prevede. continuă pe B1

Ludovic Orban anunta ca in Romania va fi implementat programul SURE. Care sunt beneficiile pentru companii si angajati in contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, in cadrul unei dezbateri organizate la Ministerul Muncii, ca in Romania va fi implementat programul SURE, care presupune, printre altele, faptul ca angajatorii pot stabili.

Orban: Guvernul va sesiza la CCR legea privind dublarea alocatiilor Vom face o crestere progresiva

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Guvernul va sesiza la CCR legea privind dublarea alocatiilor, proiectul de lege al PSD care prevede ca Executivul sa majoreze alocatia pentru copii pana la suma de 300 de lei.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne putem permite dublarea alocatiilor

Premierul Ludovic Orban afirma ca Guvernul nu-si permite dublarea alocatiilor, suma necesara fiind de 7 miliarde de lei, citat de News. ro.

Orban anunta un miliard de euro, bani europeni, pentru proiecte de distributie de gaze in Romania

Premierul Ludovic Orban anunta ca autoritatile intentioneaza sa investeasca un miliard de euro din fonduri europene in extinderea retelei de alimentare cu gaze naturale, obiectivul fiind acela de a dubla numarul gospodariilor conectate la aceasta retea.

Premierul Orban anunta propunerea pentru data alegerilor locale

Guvernul va adopta saptamana viitoare proiectul de lege prin care va fi stabilita data alegerilor locale, iar propunerea este ca aceastea sa aiba loc pe 27 septembrie, a anutat, sambata, premierul Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban: Majorarea cu 40% a pensiilor nu are cum sa fie sustinuta financiair Se continua aceasta sarabanda, iar cei care au creat-o sunt cei de la PSD

Premierul Ludovic Orban a respins posibilitatea ca pensiile sa fie majorate cu 40%, chiar si intr-un context favorabil din punct de vedere economic, in conditiile in care legea formulata de PSD nu prevede su.

Premierul Ludovic Orban: Majorarea cu 40% a pensiilor nu are cum sa fie sustinuta financiar Se continua aceasta sarabanda, iar cei care au creat-o sunt cei de la PSD

Premierul Ludovic Orban a respins posibilitatea ca pensiile sa fie majorate cu 40%, chiar si intr-un context favorabil din punct de vedere economic, in conditiile in care legea formulata de PSD nu prevede su.

Premierul Ludovic Orban: Nu ne permitem dublarea alocatiilor. Masura ar implica 7 miliarde de lei

Premierul Ludovic Orban afirma ca Guvernul nu-si permite dublarea alocatiilor, suma necesara fiind de 7 miliarde de lei. intrebat, duminica seara, la Romania TV, despre dublarea alocatiilor copiilor, Orban a declarat: Vom cauta o solutie, nu ne putem permite dublarea alocatiilor.

Ludovic Orban: Vom aloca resurse impresionante in infrastructura

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, la Brasov, ca Guvernul va aloca resurse impresionante cu.

LUDOVIC ORBAN: Primarii PSD inca nu au semnat programele de finantare locala europeana

Premierul Ludovic Orban este nemultumit de faptul ca autoritatile publice locale nu au finalizat procedurile pentru proiectele de extindere a retelelor de apa si canalizare, finantate din fonduri europene. La sfarsitul sedintei pe care avut-o astazi cu liderii PNL, seful Guvernului a precizat: .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )