Libnet.ro
UNICEF

15:00

Orban anunta un miliard de euro, bani europeni, pentru proiecte de distributie de gaze in Romania

Adevărul Adevărul,
Orban anunta un miliard de euro, bani europeni, pentru proiecte de distributie de gaze in Romania

Premierul Ludovic Orban anunta ca autoritatile intentioneaza sa investeasca un miliard de euro din fonduri europene in extinderea retelei de alimentare cu gaze naturale, obiectivul fiind acela de a dubla numarul gospodariilor conectate la aceasta retea. continuă pe Adevărul

Doar 35% din populatia Romaniei este conectata la retelele de gaz. Orban promite un miliard de euro pentru dublarea numarului de gospodarii recordate

Doar 35% din populatia Romaniei este racordata la reteaua de gaz, in timp ce in Ungaria 90% din populatie beneficiaza de aceasta facilitate. Premierul Ludovic Orban sustine ca Guvernul va aloca un miliard de euro, in urmatorii sapte ani, pentru extinderea retelei de gaz.

Premierul Orban anunta propunerea pentru data alegerilor locale

Guvernul va adopta saptamana viitoare proiectul de lege prin care va fi stabilita data alegerilor locale, iar propunerea este ca aceastea sa aiba loc pe 27 septembrie, a anutat, sambata, premierul Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban anunta modificari cu privire la functionarea Curtii Constitutionale: Au existat multe decizii in ultima vreme care au creat impresia despre CCR ca este o filiala a PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca dupa alegerile din acest an se vor face modificari cu privire la functionarea Curtii Constitutionale. Asta pentru ca, spune prim-ministrul, in ultima perioada au ex.

Gabriela Firea, in groapa cu banii: suma fabuloasa cu care se imprumuta Primaria Capitalei pentru proiecte

Primaria Capitalei are nevoie de o suma foarte mare de bani pentru a-si finaliza proiectele de infrastructura incepute deja, dar si achizitiile de troleibuze si autobuze hibrid. in mod.

CORONAVIRUS |Ungaria, gata sa introduca noi restrictii in cazul unui nou val al pandemiei. Viktor Orban anunta ca nu va ezita sa impuna noi masuri economice

Ungaria se pregateste sa reintroduca restrictiile in cazul aparitiei unul al doilea val al pandemiei de coronavirus. Premierul Viktor Orban a anuntat ca va impune noi masuri legale si economice daca o.

Tara care ofera bani cetatenilor pentru a merge in vacanta! 500 de euro pentru o familie

Dintre tarile afectate de noul coronavirus, Italia a gandit deja o solutie pentru relansarea turismului, care este responsabil pentru 13% din PIB-ul tarii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )