Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ludovic Orban anunta inghetarea salariilor demnitarilor: Ce variante de aplicare sunt luate in calcul (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban anunta inghetarea salariilor demnitarilor: Ce variante de aplicare sunt luate in calcul (VIDEO)

Guvernul va ingheta salariile demnitarilor la nivelul la care ele sunt in acest moment, masura urmand a fi cuprinsa in legea bugetului pentru 2020 sau intr-o ordonanta de urgenta. Anuntul a fost facut,. continuă pe B1

Ministrul Finantelor anunta masuri luate in calcul de guvern: inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiesalariu. Ce spune despre concedieri

Guvernul Orban are un plan pentru reducerea cheltuielilor pe anul viitor astfel incat sa se incadreze in deficitul de aproximativ 3,5%. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiei cu salariul la stat si chiar concedieri in sectorul bugetar sunt printre masurile luate in calcul.

Ludovic Orban anunta concedieri si inghetarea salariilor demnitarilor

Salariilor demnitarilor vor fi inghetate, fie prin modificari aduse la Legea bugetului de stat, fie prin ordonanta de urgenta, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban anunta asumarea raspunderii pe mai multe pachete legislative

Premierul Ludovic Orban a anuntat in sedinta de Guvern de vineri ca Executivul isi va asuma raspunderea pe doua pachete legislative. Unul dintre acestea este legat de legile Justitiei, iar al doilea.

Ce spune Ludovic Orban despre cumulul pensiei cu salariul de la stat: Daca vor sa lucreze in privat, nu avem o problema

Premierul Ludovic Orban spune ca nu este normal ca persoane care s-au pensionat si incaseaza pensie sa beneficieze si de un venit din sectorul public. Este vorba de foarte multi care s-au pensionat la 40 si ceva de ani din Politie sau din alte structuri si care, dupa ce s-au pensionat si au dobandit niste pensii, multe dintre ele peste media pensiilor, mai cumuleaza si venituri in sectorul public, a afirmat Orban, intrebat daca este de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul de la stat. Ministrul Finantelor anunta masuri luate in calcul de guvern: inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiesalariu.

Ludovic Orban: Mi-e rusine sa vorbesc de autostrada Comarnic-Brasov. Avem doua variante de finantare a acestui tronson

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca ii este rusine sa vorbeasca despre autostrada Comarnic-Brasov, avand in vedere anii in care s-a tot promis ca proiectul va deveni o certitudine. in.

Orban anunta asumarea raspunderii Guvernului pe doua pachete de legi: Pe legile justitiei si abrogarea prevederilor catastrofale din OUG 114 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pe doua pachete de legi. Primul pachet includeprorogarea termenelor din legile justitie privind pensionarea.

Guvernul Orban anunta angajarea raspunderii pentru amanarea unor termene din Legile Justitiei

Ludovic Orban a anuntat vineri ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe prorogarea unor termene prevazute in Legile Justitiei ce vizeaza pensionarea anticipata a magistratilor, trecerea la completele de apel de 2 la 3 judecatori si dublarea duratei cursurilor la INM.

Orban anunta asumarea raspunderii pe prorogarea pensionarii anticipate a magistratilor

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe prorogarea pensionarii ant.

VIDEO Orban anunta primele doua asumari de raspundere ale guvernului: pe legile justitiei si abrogarea prevederilor catastrofale din OUG 114

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca guvernul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul vizeaza modificari ale legilor justitiei, legea plafoanelor necesara pentru bugetul pe 2020 si ordonanta privind transportul elevilor. A doua angajare de raspundere va viza abrogarea prevederilor catastrofalei OUG 114, a precizat Orban.

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban, dupa ce a anuntat ca isi doreste un nou mandat ca primar al Capitalei

Gabriela Firea s-a simtit atacata, asa ca a raspuns in consecinta. Ludovic Orban a anuntat ca-si doreste un nou mandat ca edil al Capitalei. Cum a reactionat actualul primal al Bucurestiului la cele auzite? Firea ataca! Orban vrea sa puna mana pe functia de edil al Capitalei Gabriela Firea vrea sa-si mentina functia de care .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )