Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ce spune Ludovic Orban despre cumulul pensiei cu salariul de la stat: Daca vor sa lucreze in privat, nu avem o problema

Hotnews Hotnews,
 Ce spune Ludovic Orban despre cumulul pensiei cu salariul de la stat: Daca vor sa lucreze in privat, nu avem o problema

Premierul Ludovic Orban spune ca nu este normal ca persoane care s-au pensionat si incaseaza pensie sa beneficieze si de un venit din sectorul public. Este vorba de foarte multi care s-au pensionat la 40 si ceva de ani din Politie sau din alte structuri si care, dupa ce s-au pensionat si au dobandit niste pensii, multe dintre ele peste media pensiilor, mai cumuleaza si venituri in sectorul public, a afirmat Orban, intrebat daca este de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul de la stat. Ministrul Finantelor anunta masuri luate in calcul de guvern: inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiesalariu. continuă pe Hotnews

Ministrul Muncii vine cu precizari privind interzicerea cumulului pensiei cu salariul din sistemul public: Propunerea legislativa va tine cont de situatia celor cu pensii mici

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vine cu precizari legate de proiectul de lege privind interzicerea cumulului pensiei cu salariul la stat, spunand ca se va tine cont de situatia celor cu pensii mici si ca masura va respecta deciziile Curtii Constitutionale. Ce spune Ludovic Orban despre cumulul pensiei cu salariul de la stat: Daca vor sa lucreze in privat, nu avem o problema.

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic - Brasov: Mi-e rusine sa vorbesc despre asta

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca ii este rusine sa vorbeasca despre autostrada Comarnic-Brasov, avand in vedere istoricul acestui proiect, precizand ca Guvernul inca nu a luat decizia daca acest.

Ludovic Orban, despre Gabriela Firea: Rezultatele mandatului sunt aproape egale cu zero pe proiectele de investitii. Cine seamana vant, culege furtuna Firea, atac josnic la adresa premierului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a criticat, duminica, mandatul Gabrielei Firea la Primaria Capitalei, precizand ca rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero. De partea.

Ludovic Orban, despre OUG 114 si Legile Justitiei: Am ca obiectiv ca la sedinta de vineri sa adoptam proiectul pe care ne angajam raspunderea

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca are ca obiectiv adoptarea, in sedinta de vineri, a proiectului pe care Guvernul urmeaza sa isi asume raspunderea privind modificarea Legilor Justitiei si a OUG.

Ludovic Orban sustine interzicerea cumulului pensiei cu salariul in sistemul de stat: Nu e normal ca persoane care s-au pensionat sa beneficieze si de un venit din sectorul public

Premierul Ludovic Orban este de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul in sistemul de stat, initiativa despre care a vorbit recent ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Seful Guvernului este de p.

Pensia nu va mai putea fi cumulata cu salariul la stat. Ministrul Muncii: Se lucreaza la un astfel de proiect, in scurt timp voi prezenta in Guvern o propunere coerenta - UPDATE

Ministerul Muncii lucreaza la un proiect de lege prin care sa fie interzis cumulul pensiei cu salariul la stat, ministrul Violeta Alexandru declarand ca in foarte scurt timp va prezenta in guvern o propunere coerenta in acest sens.

Cine sunt angajatii al caror salariu minim nu creste in 2020. Declaratia premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat ca salariul minim in domeniul constructiilor nu va fi modificat. Din punctul nostru de vedere, nu exista, in conformitate cu.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora in scandalul privind cumulul pensiei cu salariul de la stat

Premierul Ludovic Orban confirma ca pensiile nu vor mai putea fi cumulate cu salariile

Premierul Ludovic Orban s-a declarat de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul din sistemul de stat, argumentand ca nu este normal ca persoane care s-au pensionat si beneficieze de pensie si de un venit din sistemul public.

Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ce spune Ana Maria despre cariera ei in politica

Fosta iubita a lui Fuego a vorbit despre cariera ei in politica, dupa ce a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ana Maria sustine ca oamenii nu trebuie sa fuga de politica, intrucat aceasta le influenteaza viata de zi cu zi. Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban Relatia mea .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.271 seconds )