Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ludovic Orban anunta prelungirea starii de alerta si o posibila carantina in Sibiu si Alba Iulia. Decizia finala o ia Raed Arafat!

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban anunta prelungirea starii de alerta si o posibila carantina in Sibiu si Alba Iulia. Decizia finala o ia Raed Arafat!

Decizia finala privind o eventuala plasare in carantina a municipiului Sibiu va fi luata de secretarul de stat Raed Arafat, care are planificata o deplasare in acest judet, precum si in judetul Alba, a anuntat, joi, premierul Ludovic Orban. Rata de infectare in municipiul Sibiu a depasit 11 cazuri la mia de locuitori. La nivel judetean, rata de infectare este 7,4 la mie. continuă pe Antena3

Premierul Ludovic Orban anunta prelungirea starii de alerta: Nu vom introduce masuri de restrictie anti-Covid suplimentare

In contexul in care Romania se confrunta cu tot mai multe cazuri de Covid-19, premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca starea de alerta va fi prelungita cu inca 30 de zile. Seful executivului precizeaza.

Ludovic Orban anunta investitii masive in reteaua de termoficare din Bucuresti: Centralele au randamente de maxim 50% in prezent

Ludovic Orban, premierul Romaniei si Nicusor Dan, primarul Capitalei, au sustinut martio conferinta de presa, prin intermediul careia au anuntat un proiect de mare anvergura pentru Bucuresti:.

Ludovic Orban anunta investitii masive in reteaua de termoficare din Bucuresti: Centralele au randamente de maxim 50% in prezent

Ludovic Orban, premierul Romaniei si Nicusor Dan, primarul Capitalei, au sustinut martio conferinta de presa, prin intermediul careia au anuntat un proiect de mare anvergura pentru Bucuresti:.

Ludovic Orban, mesaj de ultima ora despre prelungirea starii de alerta! Ce a anuntat premierul

Joi, 12 noiembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca prelungirea starii de alerta, care este pe ordinea de zi a guvernului nu va veni cu noi masuri de restrictie. Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta Premierul Ludovic Orban a declarat ca obiectivul este intrarea pe platou, fapt care inca nu s-a intamplat. De asemenea .

LUDOVIC ORBAN: Nu vom introduce masuri de restrictie suplimentare

Premierul Ludovic Orban anunta ca Hotararea de Guvern prin care se va prelungi starea de alerta pe teritoriul Romaniei nu va prevedea noi masuri restrictive, el sustinand ca autoritatile au la dispozitie, in acest moment, instrumentele legale pentru a putea opri cresterea numarului de imbolnaviri din cauza noului coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Pregatim hotararea de guvern pentru prelungirea starii de alerta

Guvernul pregateste hotararea privind prelungirea starii de alerta si nu doreste sa ia masuri care sa instituie alte restrictii, a declarat, astazi, prim-ministrul Ludovic Orban.

Apar noi restrictii in Romania?! Anuntul lui Ludovic Orban

Potrivit premierului Ludovic Orban, Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile. Luni, premierul a spus ca nu vrea sa ia masuri care sa instituie alte restrictii. Ludovic Orban, noi restrictii in Romania Ludovic Orban a declarat ca, se pregateste hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta cu inca .

Avertismentul lui Ludovic Orban: Daca vom ajunge in situatia de a fi necesara carantinarea, nu vom ezita sa luam decizii in acest sens

Premierul Ludovic Orban anunta ca seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, va merge la Sibiu si la Alba Iulia pentru a discuta cu autoritatile de acolo inainte de a se lua o decizie cu privire la carantinarea celor doua municipii. Daca vom ajunge in situatia de a fi necesara carantinarea, nu vom ezita sa luam decizii in acest sens, da asigurari premierul.

Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta.Ce spune Ludovic Orban despre carantinarea Capitalei si a altor orase mari

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca in prezent nu se pune problema carantinarii Capitalei sau a altor orase, fiind destul de dificil acest lucru.

De ce a fost amendat premierul Ludovic Orban. Decizia pe care a incalcat-o Guvernul

Ludovic Orban a fost amendat cu o suma echivalenta cu 20% din salariul minim brut pe economie pe zi de intarziere, deoarece nu l-a numit subprefect de Cluj pe Gyorke Zoltan. De ce a fost amendat premierul Ludovic Orban Gyorke Zoltan a transmis ca Tribunalul Cluj a admis cererea sa si a hotarat obligarea premierului .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )