Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ludovic Orban anunta investitii masive in reteaua de termoficare din Bucuresti: Centralele au randamente de maxim 50% in prezent

B1 B1,
Ludovic Orban anunta investitii masive in reteaua de termoficare din Bucuresti: Centralele au randamente de maxim 50% in prezent

Ludovic Orban, premierul Romaniei si Nicusor Dan, primarul Capitalei, au sustinut martio conferinta de presa, prin intermediul careia au anuntat un proiect de mare anvergura pentru Bucuresti:. continuă pe B1

Ludovic Orban anunta investitii masive in reteaua de termoficare din Bucuresti: Centralele au randamente de maxim 50% in prezent

Ludovic Orban, premierul Romaniei si Nicusor Dan, primarul Capitalei, au sustinut martio conferinta de presa, prin intermediul careia au anuntat un proiect de mare anvergura pentru Bucuresti:.

Ludovic Orban anunta scheme de ajutor de stat pentru HoReCa si pentru zona culturala privata

Premierul Ludovic Orban a anuntat duminica seara, la B1 TV, ca Guvernul va introduce o forma de ajutor de stat pentru firmele din HoReCa, compensand 20% din pierderea cifrei de afaceri raportat la 2019, dar a precizat ca este necesara aprobarea Comisiei Europene in acest caz.

Ludovic Orban anunta scheme de ajutor de stat pentru HoReCa si pentru zona culturala privata

Premierul Ludovic Orban a anuntat duminica seara, la B1 TV, ca Guvernul va introduce o forma de ajutor de stat pentru firmele din HoReCa, compensand 20% din pierderea cifrei de afaceri raportat la 2019, dar a precizat ca este necesara aprobarea Comisiei Europene in acest caz. Orban a mai anuntat si ajutoare de stat pentru zona culturala privata, subliniind ca in acest caz schema de ajutor este mai greu de realizat, dat fiind ca persoanele care activeaza in acest domeniu activeaza sub diferite forme, potrivit News.

Primarul Nicusor Dan a semnat contractul de finantare pentru reabilitarea a 22% din reteaua de termoficare din Bucuresti cu fonduri europene - 1,6 miliarde lei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, au semnat, marti, contractul de finantare pentru reabilitarea a 210 km de retea principala de termoficare. Valoarea contractului este de 1,6 miliarde lei din care 1,3 miliarde fonduri europene nerambursabile. Lucrarile vor incepe anul urmator, dupa finalizarea procedurilor de achizitie publica pentru selectarea constructorului.

Nicusor Dan anunta investitii de 1,6 miliarde lei in reteaua de termoficare. Orban: Primari generali care au promis Luna de pe cer nu au facut nimic

Primaria Capitalei a semnat marti un contract de finantare cu Ministerul Fondurilor Europene in valoare de 1,6 miliarde lei pentru reabilitarea a 23% din reteaua de termoficare din Bucuresti.

Apar noi restrictii in Romania?! Anuntul lui Ludovic Orban

Potrivit premierului Ludovic Orban, Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile. Luni, premierul a spus ca nu vrea sa ia masuri care sa instituie alte restrictii. Ludovic Orban, noi restrictii in Romania Ludovic Orban a declarat ca, se pregateste hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta cu inca .

Scandal la nivel inalt. Alexandru Rafila contrazice tot ce a spus Ludovic Orban

Asa cum era de asteptat, declaratiile facute de Ludovic Orban duminica seara conform carora adolescentii sunt raspandaci de virus nu au ramas fara raspuns. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, il contrazice pe premierul Romaniei. Alexandru Rafila, despre raspandirea coronavirusului printre copii si adolescenti Dupa declaratiile facute de Ludovic Orban legate de .

Mircea Badea ii face praf pe Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban. Cum a ras de Guvernul Romaniei

Marti, prezentatorul TV Mircea Badea a postat un mesaj pe pagina lui de socializare, in care face referire la sedinta de evaluare si prezentare a masurilor in privinta gestionarii pandemiei de coronavirus, organizata de Klaus Iohannis. Mircea Badea ii face praf pe Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban Presedintele Romaniei a anuntat ca, marti la .

LUDOVIC ORBAN, DESPRE BUGETUL DE STAT PENTRU ANUL 2021: Nu vom creste taxele si impozitele

PNL nu intentioneaza sa creasca taxele si impozitele in anul 2021, ci doreste creionarea unui buget bazat pe crestere veniturilor in urma unei colectari eficiente a actualelor taxe si impozite catre bugetul de stat, a afirmat premierul Ludovic Orban, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului.

LUDOVIC ORBAN: Din cate stiu, in octombrie s-au comandat 12.000 de fiole de Remdesivir, iar in noiembrie - 14.000

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca, din informatiile pe care le are, pentru luna noiembrie, autoritatile romane au comandat, in baza cotei contractate de la nivel european, 14. 000 de fiole de Remdesivir, medicament folosit in tratamentul impotriva COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )