Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ludovic Orban anunta ca se va propune premierul PNL in viitorul guvern

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban anunta ca se va propune premierul PNL in viitorul guvern

Guvernul Dancila a cazut. Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat ca el este optiunea Partidului National Liberal pentru functia de premier al Romaniei, aratand ca PNL mereu a propus ca liderul partidului. continuă pe Antena3

Cu ce Guvern merge Ludovic Orban la Cotroceni - surse

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca a convocat pentru vineri, la ora 09. 00, Biroul Politic National pentru a stabili strategia. Maine, la ora 9:00, am convocat Biroul Politic National al.

Lovitura de proportii: Ludovic Orban a anuntat numele candidatului PNL la functia de premier

Cosmarul pe care il traieste Romania a incetat, a declarat, joi, presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata de Parlament. Cosmarul pe care il traieste Romania a.

Negocieri la foc continuu pentru formarea unei noi puteri. Ludovic Orban, in direct pe B1TV: PNL va propune un guvern cu aproximativ 16 ministere (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat joi seara, in direct pe B1TV, ca liberalii vor propune un guvern cu aproximativ 16 ministere, si nu unul de 24 de portofolii, cum a fost cel condus de Viorica Dancila,.

Ludovic Orban: Daca vom fi chemati sa formam guvernul, persoana propusa de PNL pentru premier sunt eu

Presedintele PNL Ludovic Orban a declara joi, dupa ce votul pentru motiunea de cenzura a trecuta, ca s-a incheiat o perioada de distrugere, ura si divizare pentru Romania. De asemenea, acesta a dezvalui ca daca va fi chemat de presedintele Klaus Iohannis pentru formarea guvernului, PNL il va propune pe Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Daca vom fi chemati sa formam Guvernul, propunerea noastra e ca presedintele PNL sa fie premierul (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca el va fi propunerea de premier din partea PNL, daca partidul va fi chemat sa formeze Guvernul. Cosmarul pe care il traiesc romanii de trei ani a incetat. Astazi, Parlamentul a.

Ludovic Orban, propus de PNL pentru postul de premier: Nu vom sustine nicio formula guvernamentala in care exista, in orice fel de forma, PSD Ce crede despre o noua guvernare tehnocrata (VIDEO)

PNL nu va sustine nicio formula guvernamentala in care exista, in orice fel de forma, PSD, a anuntat joi seara, in direct pe B1TV, Ludovic Orban, presedintele formatiunii, care a precizat ca liberalii isi.

Guvernul Dancila a cazut. Ludovic Orban, PNL: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat, a declaratpresedintele PNL, Ludovic Orban.

Guvernul Dancila a cazut. Ludovic Orban, PNL: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat, a declaratpresedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban (PNL): Realegerea lui Klaus Iohannis in fruntea tarii, singura garantie ca Romania isi poate reveni din dezastrul in care a fost aruncata de PSD (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat, miercuri, ca alegerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni este singura garantie a faptului ca Romania va ramane puternic ancorata in.

Ludovic Orban: Am avut cateva surprize la motiune, mai erau cativa parlamentari care m-au asigurat ca vor vota

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca au fost cateva surprize la votarea motiunii de cenzura, existand persoane care au promis ca vor vota si nu au facut-o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )