Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul Dancila a cazut. Ludovic Orban, PNL: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Antena3 Antena3,
Guvernul Dancila a cazut. Ludovic Orban, PNL: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat, a declaratpresedintele PNL, Ludovic Orban. continuă pe Antena3

Guvernul Dancila a cazut. Ludovic Orban, PNL: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat, a declaratpresedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban (PNL): Realegerea lui Klaus Iohannis in fruntea tarii, singura garantie ca Romania isi poate reveni din dezastrul in care a fost aruncata de PSD (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat, miercuri, ca alegerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni este singura garantie a faptului ca Romania va ramane puternic ancorata in.

Tariceanu: Guvernul Dancila a cazut pentru ca a ignorat avertismentele pe care noi i le-am adresat. Sustinem un program de guvernare cu accente liberale

Presedintela ALDE Calin Popescu Tariceanu a afirmat joi ca guvernul Dancila a cazut pentru ca a fost incapabil sa se ridice la inaltimea misiunii sale, precum si pentru ca a ignorat avertismentele pe care noi i le-am facut. Acesta a explicat de asemenea ca ALDE e pregatit sa sustina o guvernare cu accente liberale.

Ludovic Orban anunta ca se va propune premierul PNL in viitorul guvern

Guvernul Dancila a cazut. Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat ca el este optiunea Partidului National Liberal pentru functia de premier al Romaniei, aratand ca PNL mereu a propus ca liderul partidului.

SONDAJ. Sunteti de acord cu varianta Ludovic Orban premier?

Motiunea de cenzura a Opozitiei a trecut, Guvernul Dancila a cazut, urmeaza negocierile pentru un nou Executiv. in cazul in care vom fi chemati sa formam Guvernul, propunerea PNL pentru functia de.

Guvernul Dancila a cazut. Ce urmeaza in orele urmatoare

Guvernul Viorica Dancila a cazut joi in urma motiunii de cenzura initiata de Opozitia PNL-USR-Pro Romania ALDE. Ce urmeaza? Desi demis, Guvernul Dancila va mai continua o vreme sa functioneze.

Ludovic Orban, propus de PNL pentru postul de premier: Nu vom sustine nicio formula guvernamentala in care exista, in orice fel de forma, PSD Ce crede despre o noua guvernare tehnocrata (VIDEO)

PNL nu va sustine nicio formula guvernamentala in care exista, in orice fel de forma, PSD, a anuntat joi seara, in direct pe B1TV, Ludovic Orban, presedintele formatiunii, care a precizat ca liberalii isi.

Orban, avertisment pentru liderii PSD, in prag de motiune: Orice promisiune facuta, in bani sau in functii, catre parlamentari reprezinta o infractiune

Ludovic Orban a declarat ca PNL este mobilizat la maximum pentru a asigura reusita motiunii de cenzura. Liderul liberalilor a precizat ca Opozitia are asigurate 244 de voturi si cu cei 3 parlamentari care.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Cosmarul Romaniei a incetat!

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut, cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Trei parlamentari PSD au votat alaturi de rivalii formatiunii politice. Partidul de la guvernare pierde Puterea dupa 7 ani si jumatate de guvernare, cu o mica pauza. Viorica Dancila s-a contrazis, in plen, cu Victor Ponta si Calin Popescu .

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului Dancila: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, dupa ce s-a confirmat ca motiunea de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila a fost votata de Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )