Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ludovic Orban anunta ca se va reveni la declaratia pe propria raspundere pentru circulatia pe timp de noapte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban anunta ca se va reveni la declaratia pe propria raspundere pentru circulatia pe timp de noapte

Premierul Ludovic Orban a declarat,ieri, ca se va reveni la declaratia pe propria raspundere pentru circulatia pe timpul noptii, anuntand ca aceasta declaratie ar putea fi acceptata si in varianta online. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, despre starea ministrilor testati pozitiv pentru COVID-19: Au simptome usoare ambii Sunt acum in izolare la domiciliu si lucreaza de acasa

Premierul Ludovic Orban a discutat joi seara si despre starea de sanatate a celor doi ministri, infectati cu noul coronavirus. Sunt cu simptome usoare ambii. Popescu trebuia sa participe la vizita.

Se revine la declaratia pe propria raspundere. Ce restrictii vor fi impuse si de cand este necesara

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat joi seara, ce restrictii vor intra in vigoare incepand de luni. Circulatia pe timp de noapte va fi limitata, iar magazinele vor fi inchise.

Revine declaratia pe propria raspundere. Cine trebuie sa o completeze si ce trebuie sa scrie in ea

Romanii vor avea nevoie sa completeze o declaratie pe propria raspundere atunci cand vor circula noaptea. Restrictiile intra in vigoare incepand de luni.

Declaratia pe propria raspundere: Cine va avea nevoie de ea si ce trebuie sa cuprinda

Circulatia pe timp de noapte va fi restrictionata, incepand de luni, intre orele 23. Cei care ies din case, doar din motive justificate, trebuie sa completeze o declaratie pe propria raspundere privind scopul deplasarii, asa cum s-a intamplat si in primavara, cand Romania a fost in stare de urgenta.

Ludovic Orban anunta data aplicarii noilor restrictii. E un fel de carantina. Ca liberal, ma doare inima...

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi seara, de cand se vor aplica noile restrictii anti-pandemie si ce anume justifica adoptarea acestora.

Revine declaratia pe propria raspundere. Ce restrictii noi apar pe 9 noiembrie

Numarul mare de noi infectari, ajuns aproape la 10. 000 de cazuri, au determinat autoritatile CNSU sa ia noi masuri, dure. Pandemia din Romania face din ce in ce mai multe victime, iar numarul ingrijorator de decese este in crestere. CNSU a impus din 9 noiembrie declaratia pe propria raspundere in sedinta de ieri a CNSU .

Declaratia pe propria raspundere devine din nou obligatorie! Raed Arafat explica ce trebuie sa contina aceasta

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a lamurit problema declaratiei pe propria raspundere de care romanii vor avea nevoie, incepand de luni, cand vor parasi locuintele dupa ora 23,00.

Ludovic Orban: Primariile pot sa organizeze piete volante pentru a permite desfacerea produselor de catre producatorii agricoli Foarte multe terase, prin tot felul de amenajari, s-au transformat practic in spatii inchise

Prim-ministrul Ludovic Orban a explicat, vineri, ca vor fi suspendate pietele aflate in spatiu inchis, insa primariile pot organiza piete volante, dar pentru producatori, nu pentru cei care nu au muncit.

LUDOVIC ORBAN: Noile restrictii privind combaterea raspandirii pandemiei vor fi aplicate de luni

Premierul Ludovic Orban a declarat ca masurile suplimentare pentru controlul pandemiei de COVID-19, anuntate de presedintele Klaus Iohannis in deschiderea sedintei de Guvern, vor fi aplicate de luni.

Ludovic Orban, anunt oficial despre noile restrictii. Amenzi usturatoare pentru cei care nu vor avea declaratia pe proprie raspundere

In contextul in care Romania a ajuns la un record negativ de 9. 714 cazuri de COVID-19, in ultimele 24 de ore, autoritatile s-au mobilizat si au stabilit noi restrictii pentru cetateni. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Astfel, incepand de saptamana viitoare, cetatenii vor avea de respectat noi masuri de .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )