Libnet.ro
UNICEF

12:15

LUDOVIC ORBAN: Noile restrictii privind combaterea raspandirii pandemiei vor fi aplicate de luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Noile restrictii privind combaterea raspandirii pandemiei vor fi aplicate de luni

Premierul Ludovic Orban a declarat ca masurile suplimentare pentru controlul pandemiei de COVID-19, anuntate de presedintele Klaus Iohannis in deschiderea sedintei de Guvern, vor fi aplicate de luni. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Noile masuri, 30 de zile Pietele agroalimentare, inchise Circulatia noaptea va fi restrictionata. Va exista o declaratie pe proprie raspundere Farmaciile si benzinariile raman deschise noaptea

Premierul Ludovic Orban a explicat, joi seara, camasurile anticoronavirus ce vor intra in vigoare incepand de luni vor fi valabile timp de 30 de zile, iar autoritatile vor urmari gradul in care ele produc.

Ludovic Orban, sedinta de urgenta dupa recordul de cazuri COVID-19. Ce noi restrictii ii asteapta pe romani

In cursul serii de ieri, Ludovic Orban a convocat o sedinta de urgenta in care sa se discute despre situatia pandemiei de COVID-19 la noi in tara. Aceasta decizie a adunarii mai multor autoritati a fost luata in urma recordului de cazuri atins in cursul zilei de ieri. Purtarea mastilor ar putea fi obligatorie in .

Ludovic Orban anunta data aplicarii noilor restrictii. E un fel de carantina. Ca liberal, ma doare inima...

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi seara, de cand se vor aplica noile restrictii anti-pandemie si ce anume justifica adoptarea acestora.

Politia la Catedrala. Credinciosii si preotii, avertizati sa respecte masurile pentru combaterea raspandirii SARS-CoV-2

Municipiul Constanta a depasit indicele de 31. 000 a cazurilor de COVID-19. De marti, 3 noiembrie, au intrat in vigoare noi restrictii pentru prevenirea raspandirii virusului SARS-CoV-2.

Ludovic Orban: Am incercat sa cream un echilibru intre nevoia de a asigura educatia copiilor nostri si nevoia de a le proteja sanatatea Nu exista un model european (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre strategia guvernamentala privind functionarea unitatilor de invatamant in vremea pandemiei de COVID-19. Noi n-am adoptat aceasta strategie de deschidere a.

Ludovic Orban anunta noi interdictii. Ce nu mai pot face romanii in pandemie

Ludovic Orban vine cu noi precizari despre situatia actuala. Ce nu vor mai putea face romanii in pandemie? Cetatenii au parte de noi restrictii. Ce urmeaza sa se schimbe in viitorul apropiat? Noi restrictii in pandemie. Anuntul lui Ludovic Orban Premierul Romaniei a declarat in cursul zilei de luni faptul ca obiectivul principal al Guvernului .

Ludovic Orban: Asistam la un val epidemic doi care a afectat toate tarile europene, Romania nu se afla pe primele locuri

Premierul Ludovic Orban sustine ca noile masuri institute de autoritati vor intra in vigoare luni si ca este nevoie de acestea in contextul in care exista un mare numar de persoane care sunt infectate, dar asimptomatice si care continua sa transmita virusul SARS-CoV-2.

Ludovic Orban, despre lipsa de personal din Directiile de Sanatate Publica: Exista solutii. Sunt DSP-uri care functioneaza foarte bine. Altele trebuie sa invete din experienta lor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a laudat, luni, activitatea unor Directii de Sanatate Publica DSP) din tara, care au reusit sa-si adapteze activitatea la noile conditii generate de cresterea considerabila a.

Ludovic Orban cere mai multa fermitate in luarea deciziilor de carantinare a localitatilor care au indice semnificativ mai mare decat 3 la mie

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni, dupa o sedinta cu prefectii si institutiile implicate in limitarea pandemiei de coronavirus, ca a cerut mai multa fermitate in luare deciziei de carantinare a localitatilor care au un indice semnificativ mai mare de 3 la mie.

Ludovic Orban, la intalnirea cu premierul palestinian: Romania doreste sa-si dezvolte cooperarea cu Palestina

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, miercuri, la Ramallah, cu premierul Mohammad Shtayyeh, dupa vizita sa in Israel. Ludovic Orban a spus ca aceasta vizita la Ramallah marcheaza o etapa importanta in dezvoltarea relatiilor romanesti cu Palestina. Romania doreste sa-si dezvolte cooperarea cu Palestina si, in acest context, am discutat despre statutul curent si perspectivele de consolidare a colaborarii bilaterale romano-palestiniene, a precizat Orban, considerand ca dialogul dintre cele doua parti a fost extrem de fructuos, in ceea ce priveste relatiile bilaterale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )