Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ludovic Orban anunta trecerea in scenariul rosu a tuturor unitatilor de invatamant din Bucuresti. 75% din salariu pentru parintele care sta acasa cu copilul

B1 B1,
Ludovic Orban anunta trecerea in scenariul rosu a tuturor unitatilor de invatamant din Bucuresti. 75% din salariu pentru parintele care sta acasa cu copilul

Toate unitatile de invatamant din Bucuresti se inchid, ca urmare de depasirii ratei de infectare cu COVID-19, de 3 la 1000 de locuitori. Cursurile vor fi continuate exclusiv online, a anuntat duminica,. continuă pe B1

Ludovic Orban: Scolile se vor inchide in Bucuresti

Ludovic Orban a declarat duminica, in contextul depasirii in Bucuresti a ratei de infectare de 3 la mia de locuitori, ca scolile se vor inchide, probabil de marti, iar cursurile se vor desfasura exclusiv online. Premierul a subliniat ca trebuie parcursi pasii procedurali, iar noile masuri vor fi anuntate de Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta.

LUDOVIC ORBAN: Masca va deveni obligatorie in toate spatiile deschise din Bucuresti and

Premierul Ludovic Orban anunta ca in Bucuresti masca de protectie va deveni obligatorie in toate spatiile deschise, iar cursurile scolare vor trece in sistem online, dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit pragul de trei la mia de locuitori.

Ludovic Orban anunta ca unitatile after-school si cresele nu se inchid daca indicele de infectare depaseste 3 la mie: Daca opteaza sa functioneze, pot functiona (VIDEO)

Cresele si unitatile after-school pot functiona in continuare chiar daca indicele de infectare trece de 3 la mie, a anuntat luni premierul Ludovic Orban, precizand ca aceste activitati nu intra sub.

Ludovic Orban, dupa ce jandarmii au permis accesul tuturor la moastele Sfintei Parascheva: O decizie corecta. Erau acolo foarte multi agitatori de profesie

Premierul Ludovic Orban a sustinut ca decizia jandarmilor de a permite accesul la moastele Sfintei Parascheva tuturor enoriasilor, indiferent ca erau din Iasi sau nu, a fost una corecta deoarece in multime erau.

Ministrul Apararii Nicolae Ciuca s-a inscris in PNL. Orban anunta ca il va propune candidat la Senat

Premierul Ludovic Orban anunta ca ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, s-a inscris in Partidul National Liberal si va candida pentru Parlament. Orban spune ca este onorat de decizia lui Ciuca si ca il va propune personal drept candidat pentru un mandat de senator.

PSD: Este revoltator ca in ziua in care Capitala intra in scenariul rosu membrii Guvernului sunt preocupati de alegeri

PSD considera revoltator fapul ca in ziua in care Bucurestiul intra in scenariul rosu, membrii Guvernului in frunte cu premierul Ludovic Orban sunt preocupati tot de impartirea ciolanului si de alegeri.

Ce se intampla dupa cele 14 zile de scenariu rosu in Capitala? Ludovic Orban, replica dupa balbaielile de la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a facut declaratii de presa, luni, cu privire la balbaielile care au avut loc duminica in Bucuresti.

Anunt de ultima ora de la Ministerul Educatiei. Ce se va intampla cu activitatea in scoli si gradinite dupa ce Capitala intra in scenariul rosu

Explozia cazurilor de COVID-19 devine de la zi la zi mai apasatoare, astfel ca autoritatile sunt obligate sa ia masuri dintre cele mai stricte pentru a preveni raspandirea virusului. in ceea ce priveste intrarea Capitalei in scenariul rosu, noul inspector scolar a venit cu informatii legate de activitatile din sistemul de invatamant. Gradinitile vor avea .

Scolile din Ramnicu Valcea, in scenariul rosu. Rata incidentei cumulate a cazurilor COVID-19 a atins valoarea de 4,69 la mia de locuitori

Rata incidentei cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 in ultimele 14 zile in Ramnicu Valcea este de 4,69 la mia de locuitori. in acest context, scolile au intrat in scenariul rosu de.

Scolile si gradinitele din Craiova si localitatea Carcea trec in scenariul rosu, din 21 octombrie. Noi restrictii stabilite de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dolj

Scolile si gradinitele din Craiova vor trece in scenariul rosu, purtarea mastii de protectie devnie obligatorie in toate spatiile publice deschise, iar restaurantele si cafenelele se vor inchide. Decizia a.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )