Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ludovic Orban a anuntat decretarea starii de alerta incepand din 15 mai, de la ora 00:00

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban a anuntat decretarea starii de alerta incepand din 15 mai, de la ora 00:00

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi seara, decretarea starii de alerta incepand din 15 mai, de la ora 00. 00 zero). Orban a anuntat ca se vor lua toate masurile necesare pentru protejarea populatiei, avand in vedere ca riscul de infectare va creste, odata cu relaxarea unora dintre restrictii. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, la semnarea contractului pentru inca o portiune din Autostrada Sibiu-Pitesti: Din 2008, de cand am plecat din fruntea Ministerului Transporturilor, nu s-a construit un milimetru de autostrada intre Pitesti si Sibiu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a participat, luni, la semnarea contractului pentru executia Sectiunii 5 - Curtea de Arges - Pitesti din Autostrada Sibiu-Pitesti. in acest context, seful Guvernului a amintit ca studiul.

Ludovic Orban: Cel mai probabil nu vom putea da amenzi

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca autoritatile nu s-au decis inca in ceea ce priveste declaratia pe proprie raspundere dupa incheierea starii de urgenta, incepand cu 15 mai. Cu toate acestea, Nelu Tataru a sustinut azi ca declaratia va fi verbala, doar pentru deplasarile in afara localitatii.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va declara, joi, starea de alerta in Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat in debutul sedintei de Guvern, ca joi, Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU) va declara starea de alerta pe teritoriul Romaniei. Referindu-se la cele.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Sub nicio forma nu vor fi organizate slujbele in interiorul bisericilor Premierul a anuntat reguli stricte pentru transportul in comun si la locul de munca

Ludovic Orban a anuntat ca, odata cu trecerea de la starea de urgenta la starea de alerta, vor intra in vigoare noi reglementari privind transportul public, desfasurarea activitatii in diverse sectoare ale.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Vor fi deschise spatiile comerciale cu iesire la exterior si cele cu o suprafata mai mica de 15.000 de m2. Se reia activitatea normala a spitalelor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, la debutul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, ca, probabil, este pentru prima data in istoria Romaniei cand este declarata starea de alerta.

Ludovic Orban, despre masurile de relaxare: Vom avea reguli, chiar daca nu vom putea da amenzi Exista doua variante in ce priveste declaratia pe propria raspundere

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca nu se pune problema ca starea de alerta sa nu poate fi reglata legal si sa nu avem un set de reguli pentru aceasta perioada, dar admite ca ar putea sa nu se poata de amenezi. La metrou e nevoie de o organizare buna. Vor fi echipe speciale care vor face accesul pe peroane si vor verifica purtarea mastii. Am putea avea si o sancsiune legala pentru nepurtarea mastii. , a declarat premierul. Orban: Pe 1 iunie am putea deschide terasele Care vor fi regulile pentru cei care revin din zone rosii Program de relansare economica si investitii masiveAlexandru Cumpanasu, numit de Guvern consultant pe fonduri europene. Liberalii spun ca e o eroare birocraticaOrban: Investitiile in infrastructura pentru urmatorii 10 ani vor genera 250 de mii de locuri de munca.

Ludovic Orban a convocat Comitetul National pentru Situatii de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a convocat in sedinta Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. Discutiile vor avea loc incepand cu ora 20. Scopul structurii va fi sa adopte masuri de respectat in.

Ludovic Orban: Salariatii care vor avea peste 37 de grade nu vor fi primiti la locul de munca

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni seara, ca toate companiile si institutiile publice din Romania vor face triajul la locul de munca, iar angajatii care au temperatura de peste 37 de grade nu vor fi primiti la serviciu.

Premierul Ludovic Orban anunta prelungirea platii somajului tehnic

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca plata somajului tehnic va fi prelungita pana cel putin la data de 1 iunie.

CORONAVIRUS |Masuri impuse pe Aeroportul International Henri Coanda incepand din 15 mai: Ce reguli vor trebui sa respecte pasagerii dupa expirarea starii de urgenta

Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti anunta un set de reguli care se vor aplica, incepand din data de 15 mai in cazul Aeroportului International Henri Coanda. Astfel, dupa expirarea starii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )