Libnet.ro
UNICEF

20:15

Premierul Ludovic Orban anunta prelungirea platii somajului tehnic

Antena3 Antena3,
Premierul Ludovic Orban anunta prelungirea platii somajului tehnic

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca plata somajului tehnic va fi prelungita pana cel putin la data de 1 iunie. continuă pe Antena3

Premierul Ludovic Orban, despre Autostrada Unirii: De la 1 ianuarie, 2021, se demareaza licitatia pentru atribuirea lucrarilor pe tronsonul Targu Mures Targu Neamt

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit detalii sambata, in urma unei vizite efectuate la Targu Mures, despre Autostrada Unirii, respectiv Targu Mures- Iasi Ungheni, proiect asupra caruia Guvernul.

Premierul Ludovic Orban, reactie dura dupa decizia CCR privind amenzile: Este o instigare la nerespectarea legii si nerespectarea regulilor. Decizia Curtii pune in pericol viata si sanatatea fiecarui roman

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a avut sambata o reactie dura dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a declarat neconstitutionale atat articolul din OUG 11999 care a introdus amenzi pentru incalcarea.

LUDOVIC ORBAN: Decizia CCR privind amenzile - un indemn la anarhie

Decizia Curtii Constitutionale prin care a declarat neconstitutionalitatea amenzilor stabilite prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 342020 stabilite pentru perioada starii de urgenta este aproape un indemn la anarhie, a afirmat premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Alegerile locale, organizate in toamna

Alegerile locale s-ar putea desfasura la sfarsitul lunii septembrie sau inceputul lunii octombrie, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, la finalul vizitei efectuate la uzina Dacia Renault din Mioveni.

Premierul Ludovic Orban, de ziua Europei: Societatea si economiile europene se preocupa sa revina cat mai rapid la normalitate dupa criza fara precedent generata de pandemia de coronavirus

Premierul Ludovic Orbana lansat un apel la unitate cu ocazia zilei de 9 mai, moment in care se aniverseaza Ziua Europei. Batranul continent marcheaza, duminica, 70 de ani de la momentul in care Robert.

Orban anunta stadiul lucrarilor la Autostrazile Unirii si Transilvania

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca pentru tronsonul Targu Mures - Targu Neamt din Autostrada Unirii este in curs de realizare revizuirea studiului de fezabilitate, obiectivul fiind inceperea licitatiei dupa 1 ianuarie 2021. Despre celelalte doua tronsoane din Autostrada Unirii, premierul a spus ca va incepe licitatia pentru studiu de fezabilitate si proiect tehnic.

Ludovic Orban, despre masurile de relaxare: Vom avea reguli, chiar daca nu vom putea da amenzi Exista doua variante in ce priveste declaratia pe propria raspundere

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca nu se pune problema ca starea de alerta sa nu poate fi reglata legal si sa nu avem un set de reguli pentru aceasta perioada, dar admite ca ar putea sa nu se poata de amenezi. La metrou e nevoie de o organizare buna. Vor fi echipe speciale care vor face accesul pe peroane si vor verifica purtarea mastii. Am putea avea si o sancsiune legala pentru nepurtarea mastii. , a declarat premierul. Orban: Pe 1 iunie am putea deschide terasele Care vor fi regulile pentru cei care revin din zone rosii Program de relansare economica si investitii masiveAlexandru Cumpanasu, numit de Guvern consultant pe fonduri europene. Liberalii spun ca e o eroare birocraticaOrban: Investitiile in infrastructura pentru urmatorii 10 ani vor genera 250 de mii de locuri de munca.

Ludovic Orban: Cel mai probabil nu vom putea da amenzi

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca autoritatile nu s-au decis inca in ceea ce priveste declaratia pe proprie raspundere dupa incheierea starii de urgenta, incepand cu 15 mai. Cu toate acestea, Nelu Tataru a sustinut azi ca declaratia va fi verbala, doar pentru deplasarile in afara localitatii.

Terasele ar putea fi deschise de la 1 iunie. Anuntul facut de Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, la Pitesti, ca a avut discutii cu reprezentantii HORECA pentru deschiderea teraselor la data de 1 iunie, acest lucru urmand sa fie stabilit in functie de evolutia epidemiei in perioada 15 mai 1 iunie.

Alfred Simonis il ataca dur pe Ludovic Orban: Nu doar ca este incompetent, dar habar nu are cunostinte elementare din Constitutie

Alfred Simonis, liderul Grupului Parlamentar al PSD din Camera Deputatilor, l-a atacat dur pe premierul Ludovic Orban, spunandu-i ca este incompetent si ca nu are cunostinte elementare din Constitutie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )