Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban a anuntat ca legea care prevede redeschiderea pietelor a fost atacata la CCR de catre Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban a anuntat ca legea care prevede redeschiderea pietelor a fost atacata la CCR de catre Guvern

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu Legea care prevede ca pietele sa fie redeschise. Seful Executivului a adaugat ca unul dintre argumentele sesizarii arata ca o lege nu poate modifica o hotarare de Guvern care se refera la starea de alerta, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Am atacat la CCR legea care prevede redeschiderea pietelor. O lege nu poate sa modifice o Hotarare de Guvern legata de starea de alerta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca Guvernul a atacat la Curtea Constitutionala legea care prevede redeschiderea pietelor ce functioneaza in spatii inchise. Activitatea in cadrul acestora a fost.

Ludovic Orban: Am atacat la CCR Legea care prevede redeschiderea pietelor

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu Legea care prevede ca pietele sa fie redeschise. Seful Executivului a adaugat ca unul dintre argumentele sesizarii arata ca o lege nu poate modifica o hotarare de Guvern care se refera la starea de alerta.

Legea care prevede zile libere pentru parinti pe perioada cursurilor online, promulgata de Klaus Iohannis

Parintii isi vor putea lua zile libere platite si cand vor fi suspendate cursurile. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea care aproba ordonanta de urgenta a.

Iohannis spune ca nu a primit la promulgare legea modificata de PSD pentru redeschiderea pietelor Ciolacu: Minte din nou

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca nu a primit la promulgare legea modificata de PSD care prevede redeschiderea pietelor. in replica, liderul PSD, Marcel Ciolacu, il acuza pe Iohannis ca minte din nou, pentru ca actul normativ ar fi fost trimis la promulgare de aproape 20 de zile.

Iohannis a sesizat CCR cu legea care prevede scutiri de taxe pentru activitatile economice de pe insule, initiata de Serban Nicolae

Presedintele Klaus Iohannis, a trimis Curtii Constitutionale vineri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind unele masuri de regim fiscal derogatoriu aplicabil anumitor terenuri, constructii edificate pe acestea si anumitor activitati economice autorizate, informeaza Palatul Cotroceni.

CIOLACU: Iohannis minte din nou, legea cu deschiderea pietelor este trimisa la promulgare de aproape 20 de zile

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca minte in legatura cu faptul ca nu ar fi primit, spre promulgare, legea care prevede redeschiderea pietelor.

Ludovic Orban: in democratie, partidul care castiga alegerile da premier

Ludovic Orban este convins ca presedintele Klaus Iohannis va desemna partidul care obtine cele mai m.

Ludovic Orban: Analizam posibilitatea redeschiderii pietelor care functioneaza in spatii inchise (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca guvernantii iau in calcul redeschiderea pietelor care functioneaza in spatii inchise. Asta mai ales ca a venit iarna si temperaturile sunt tot mai scazute.

Ludovic Orban: Analizam redeschiderea pietelor de Craciun

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca in acest moment se analizeaza posibilitatea redeschiderii pietelor de Craciun, avand in vedere ca in ultima vreme au scazut cazurile de coronavirus.

Ciolacu: Iohannis minte din nou. Legea cu deschiderea pietelor este trimisa la promulgare de aproape 20 de zile

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis minte din nou, deoarece a primit de aproape 20 de zile la promulgare legea care prevede deschiderea pietelor. Liderul PSD a adaugat ca seful statului a mintit cu vaccinul, a mintit cu infectarile si acum minte si cu pietele.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )